Путін сходить з розуму, бо його "велика армія" отримує найбільшу ганьбу за всю історію

8 березня 2022, 06:30
Щоб зібрати резерви, Росії треба від 2 тижнів до 1 місяця. Тому Росія хоче затягнути час і просить переговори.
Путін сходить з розуму, бо його 'велика армія' отримує найбільшу ганьбу за всю історію
Кожен спротиву України несе тяжкі економічні втрати для Росії/ Reuters

Російські пропагандисти говорять, що Росія виграє війну і проведе 9 травня воєнний парад в Києві.

Хочу сказати, що 9 травня по всіх містах, включно з Кримом, парад перемоги над російським фашизмом будуть проводити Збройні сили України.

1. Росія втратила вбитими майже 12 тисяч воєнних та близько 35 тисяч пораненими. Україна продовжує наносити тяжкі необоротні втрати для загарбників. Якщо опиратися на ці цифри, то Росія в цій війні втратила офіційно більше, ніж в 2 чеченських кампаніях (але ж в Чечні теж Кремль не рахувався з втратами, і їх применшував).

відео дня

2. Росія задіяла у війні з Україною 150 тисяч воєнних. З них, 50 тисяч вже виведено зі строю; ще більше половина деморалізована та здається в полон пачками. По суті, тепер Росія воює тільки авіацією та бомбами. На всіх напрямах немає прогресу, і фашисти несуть тяжкі втрати.

3. Кожен день нашого спротиву несе тяжкі економічні втрати для Росії. Щодня Захід посилює санкції; щодня, кожна країна виводить капітал, згортає бізнеси, блокує активи в Росії. У Кремля стає все менше і менше ресурсів, щоб вести війну з нами. І не лише в економічному вимірі, але й у військовому. Щоб зібрати резерви для Росії, їй треба від 2 тижнів до 1 місяця. Тому Росія хоче затягнути час і просить переговори. Але наша армія буде бити російського фашиста, і виганяти його з нашої території. Тим більше, що окрім доріг, ворог нічого не контролює. Навіть в окупованих містах люди з українським прапорами виходять на мирні протести та лягають під гусениці фашистських танків.

читайте такожЧому Путін постарається завдати максимальної шкоди в найближчі дні-тиждень4. І головне. Президент Зеленський та вся вертикаль влади залишається і буде залишатися в Києві. По моїй інформації, у Києві залишаються Посли дружніх для нас країн. Столиця має 250 тисяч захисників, а по всій Україні зброю в руки взяли 2 мільйони українців (решта 40 мільйонів працює на перемогу). Пам'ятайте про це.

І насамкінець. Путін сходить з розуму, тому що його "велика і хвалена армія" отримує найбільшу ганьбу за всю історію в Україні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти