Путін збожеволів на грунті ненависті до України і США

23 лютого 2022, 16:22
Путіна російські силовики бояться ще більше, ніж війни. І готові з завзяттям виконувати будь-які його рішення.
Путін, війська
На загальну думку Путін збожеволів на грунті ненависті до України і США / колаж Reuters, ua.depositphotos.com

Сорока з Москви принесла

Поговорив з людьми, з якими доводилося перетинатися на ниві політконсалтингу в Москві, а тепер вони працюють на, переважно, навколовладні структури.

Загальні висновки такі:

відео дня

У російській правлячій верхівці ніхто, крім Путіна, воювати не хоче. Під питанням - справжня позиція Шойгу. З одного боку ментально він не вояка, а скоріше сибарит. Однак успішна війна зробила б його другою особою в країні і, можливо, офіційним наступником.

Сабарит

Сибарит (від назви давногрецької колонії Сібаріс, відомої багатством і розкішшю) — розбещений розкішшю і задоволеннями чоловік; людина.

читайте також45% росіян підтримують визнання Путіним "ЛДНР" - результати опитуванняІншим високопоставленим силовикам війна геть не потрібна. Вони ніякі не урапатріоти, а просто досвідчені шахраї. Вони хочуть жити, а не воювати. В принципі це було помітно по виступу на Раді Безпеки Наришкіна і частково Патрушева.

Однак Путіна вони бояться ще більше, ніж війни. І готові з завзяттям виконувати будь-які його рішення. А він на загальну думку збожеволів на ґрунті ненависті до України та США.

Ніхто толком не розуміє, наскільки далеко він може зайти. Але і операція "табакерка" (операція з ліквідації першої особи. Саме за допомогою табакерки і шарфа був убитий російський імператор Павло Перший - ред.) неможлива. Путінська верхівка - це конгломерат різних ненависних один до одного банд, яких стримує тільки влада Путіна, що виконує функцію злодія в законі, тобто верховного арбітра при їхніх розбірках. Варто йому піти - вони зжеруть один одного. І кожен побоюється, що першим зжеруть його. Тому відходу Путіна вони бояться не менше, ніж його самого.

Тому все, по суті, залежить від ступеня божевілля однієї людини.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти