Путін - кретин, який повністю вижив з розуму, він озброєний і дуже небезпечний

17 липня 2021, 07:45
Усі закони Путіна та призначення, всі його укази, всі його дії, всі його вибори - незаконні.
Путина
Путін - божевільний, він озброєний і дуже небезпечний / Reuters

Намагаюся не пропускати жодного ефіру, жодного стріму з моїми улюбленими політиками, політологами, аналітиками, економістами, юристами, журналістами, публіцистами, письменниками, блогерами і взагалі хорошими людьми. І слухаю про те, що може статися у вересні цього року, а потім у 2024.

І не втомлююся щоразу подумки ставити собі і їм запитання: чому ніхто ніколи вголос не скаже найголовнішої правди? Ми можемо під час будь-якого ефіру і під час будь-якого стріму почути 100500 правильних слів, крім ключових: Володимир Путін не є законним президентом РФ.

Про два терміни поспіль і про "не підряд можна" ми чули багато чого від хрін знає кого, але факт залишається фактом: Конституція РФ 1993 року не дозволяє більше балотуватися людині, яка відслужила президентом РФ максимум два терміни поспіль. Ба більше: Конституційний суд РФ ще у 1998 році виніс визначення конституційної межі президентських повноважень для одної й тої ж особи: не більш як два терміни, і тільки, якщо вони були саме підряд.

відео дня

Володимир Путін, незалежно від того, чи був він легітимний перші два терміни (це – окреме питання, на яке є відповідь: ні), вичерпав конституційну межу своїх президентських повноважень ще у 2008 році, тобто 13 років тому. З того часу він є не просто нелегітимним президентом, але також і незаконним президентом.

Всі т. зв. "закони", які він підписав після 2008 року, є незаконними. Всі призначення, які він зробив після 2008 року, є незаконними. Власне, всі "вибори" після 2008 року є незаконними. Тут не може бути ніяких інших трактувань.

Володимир Путін - самозванець, державний злочинець, узурпатор влади, стаття 278 КК РФ, до 20 років в'язниці. І є таким вже давно, щонайменше, з 2012 року.

читайте такожПутін зізнався, що має намір йти до кінця в УкраїніУсі його закони і призначення, всі його укази, всі його дії, всі його вибори – незаконні.

(Крім того, Путін - божевільний, кретин, який повністю вижив з розуму; він озброєний і дуже небезпечний; але це теж окреме питання.)

Чому про це не говорять, весь час, щодня, мої улюблені політики, політологи, аналітики, економісти, юристи, журналісти, публіцисти, письменники, блогери і взагалі хороші люди?

Олексій Навальний

Леонід Волков

Володимир Мілов

Іван Жданов

Любов Соболь

Володимир Ашурков

Сергій Гурієв

Євген Чичваркін

Віктор Шендерович

Кирило Рогов

Григорій Юдін

Олена Лук'янова

Катерина Шульман

Євген Гонтмахер

Владислав Іноземцев

Ігор Ейдман

Володимир Кара-Мурза мол.

Альфред Кох

Георгій Сатаров

Михайло Касьянов

Андрій Зубов

Федір Крашенинников

Гаррі Каспаров

Андрій Піонтковський

Марк Фейгін

Юрій Швець

Олександр Плющев

Олександр Невзоров

Майкл Наки

Ілля Яшин

Дмитро Колезев

Дмитро Муратов

Ілля Азар

Роман Попков

Михайло Ходорковський

Дмитро Гудков

Геннадій Гудков

Сергій Смирнов

Сергій Пархоменко

Павло Чиков

Ілля Новіков

Євген Ройзман

Олександр Горбунов

Ілля Барабанов

Максим Трудолюбов

...і так далі, і так далі, і так далі... (вибачте, що не перерахував всіх)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти