Путін на самоті гризе килим

10 грудня 2022, 08:21
Нинішні постійні слова Путіна про велич його ядерної тріади, погрози про превентивний удар – це "килимоїдство".
Путина
Путін на самоті гризе килим, вважає Речинський / kremlin.ru

Путін, судячи з останніх висловлювань, в юності передивився "17 миттєвостей весни". Але його кумир не Штірліц і не Мюллер, а Гітлер. Він бачить схожість ситуації рф і постверсальської Німеччини. Він повторює анексію Австрії анексією Криму. І намагається повторити знищення Чехословаччини знищенням України.

Проте... Британія не повторює ганьби Чемберлена, Макрон як і Даладьє намагається умовити Україну відмовитися від своїх "Судет" – Донбасу. Орбан грає в Муссоліні. Але колективний Захід усвідомлює, що "новий Гітлер" небезпечніший за попереднього. Німеччину Гітлера Захід в 1938 році при бажанні міг би розчавити. І розчленувати. Але ... народи занадто боялися війни після закінчення Першої світової. Занадто хотілося миру, за всяку ціну. Навіть ціною знищення "другорядної" Чехословаччини.

Але зараз приклад "Мюнхена" згадали всі. І перспектива виявилася моторошною. Після України прийшла б черга Латвії, Литви, Польщі... Світова війна була б неминучою. І "новому Гітлеру" вирішили дати по зубах, всіляко підтримуючи і озброюючи "нову Чехословаччину" - Україну. Звичайно, хотілося б не просто підтримки, а виконання Будапештського меморандуму буквально. До речі, Чехословаччину в 1938 повинні були захистити від Німеччини за договорами Британія, Франція, СРСР. Але ... тоді договорами підтерлися. Зараз інша ситуація. У Гітлера не було яо. В силу цього Заходу доводиться балансувати.

відео дня

Однак, "тестування" збройних сил рф показало, що це аж ніяк не "друга армія" світу. Мало того, останні обстріли російських аеродромів з яо показали, що і міф про велику ядерну тріаду рф – серйозно перебільшений. Було б символічним і показовим знищення російського ядерного підводного човна. Почавши з "з Курська" путін був закінчив якийсь К-44 "Рязань". У нього, до речі, під час навчань 2019 року виникла "позаштатна ситуація" і одна з двох МБР не вийшла з шахти. Що не дивно при загальній ситуації в рф і при тому, що "Рязані" вже 42 рочки. Так що, краще було б потопити К-329 "Білгород". Разом з "Лошариком".

У Гітлера серед соратників було цікаве прізвисько "Teppichfresser" - "килимоїд". І з'явилося воно якраз в той домюнхенский період, коли йому не вдалося взяти переляком Чехословаччину. Оскаженілий фюрер вважав це особистою образою, впадав в істерики, під час яких падав на підлогу і гриз край килима. Нинішні постійні слова путіна про велич його ядерної тріади, погрози про превентивний удар – це "килимоїдство". Перед пресою він бравує своєю нібито міццю, а на самоті – гризе килим. Бо розуміє, що повільного варіанту "мюнхенської змови" вже не вийде. Що його будуть бити і добивати з усіх боків. І що смертю путіна справа не обмежиться.

Потрібен "другий Версаль", що передбачає повне роззброєння і деколонізацію пригноблених народів рф. І нащадки його точно не назвуть "збирачем земель руських", назвуть тупорилим полковником КДБ, який привів свою країну до загибелі.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти