Путін вчергове вирішив полякати Захід своїм божевіллям

7 червня 2023, 19:14
Впливу на контрнаступ нема. Варіант водного десанту на лівий берег був дуже ризиковим і без цього.
Путин, подрыв дамбы
Путін вчергове вирішив полякати Захід своїм божевіллям, вважаэ Андрусів / коллаж: Главред, фото: скриншот из видео

Щодо дамби.

1. Це було очікувано ще минулого року. Очікували, що підірвуть при нашому штурмі Херсона. Тому вже давно багато з нашого боку було підготовлено. Сподіваємося, це зменшить наслідки і можливі жертви.

2. Наслідки зараз оцінити неможливо. Масштаб лиха стане зрозумілим тільки коли спаде вода. Я вірю, що вони будуть мінімальними, оскільки Господь завжди був на нашій стороні.

відео дня

3. ЗАЕС - в безпеці, поки що. Оскільки має своє окреме водосховище. Але критичне зниження загального об'єму води може поставити питання підтримки станції.

4. Впливу на контрнаступ нема. Варіант водного десанту на лівий берег був дуже ризиковим і без цього. Але, коли спаде вода, то навпаки перспектива десанту буде мати хороші шанси, оскільки систему оборони орків змило.

5. Пояснити цей вчинок орків з якоїсь тактичної чи стратегічної цілі дуже важко. Вони ще місяць назад евакуювали населення. Тобто планували це давно. Можливо путін вчергове вирішив полякати Захід своїм божевіллям. Але факт є в тому, що реакція на цей безглуздий вчинок - ще більше підтримки і зброї для України.

Хто такий Віктор Андрусів

Віктор Андрусів – політичний і громадський діяч, заступник голови Донецької військово-цивільної адміністрації з гуманітарних питань (2015-2016), радник голови Міністерства внутрішніх справ України та керівника Офісу президента, виконавчий директор Українського інституту майбутнього (2016-2020). Нині – боєць ЗСУ, пише Вікіпедія.

6. За все доведеться заплатити. Орки просто збільшують чек своїх репарацій.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти