Путін виліз раптом з бункера і зморозив дурість

1 липня 2022, 19:30
Президент в Росії нині допитливий. Спочатку у фахівців все досконально дізнається, і лише потім журналістам щось говорить. Шибко поважає професіоналів.
Путина
Путін виліз раптом з бункера і зморозив дурість / Фото Reuters

Безсумнівною перемогою є, звичайно, те, що росіяни змотали вудки з острова Зміїний. Під покровом ночі, на якихось надувних моторних човнах вони відвезли цих своїх невдалих робінзонів й острів став безлюдним...

Навіть дитині зрозуміло, що це ЗСУ своїм вогнем викурили доблесних російських моряків з острова. Але бравий Конашенков, в характерній для нього манері сільського дурника, повідомив граду і світу, що вони це зробили "як жест доброї волі".

Як Остап Бендер в знаменитому сеансі одночасної гри не балував супротивників різноманітністю ходів, так і Міноборони РФ не балує публіку різноманітністю причин своєї втечі. Як драпали з-під Києва та Чернігова "в якості жесту доброї волі", так і продовжують драпати в якості цього ж жесту...

відео дня

Хочеться запитати: а чи не могли б ви взагалі здристнути з України "в якості жесту доброї волі"? Ми були б вам вкрай вдячні. До чого затягувати цей безглуздий і кошмарний фарс? Невже не зрозуміло, що нічого у вас не вийде?

Як можна вести війну навіть не розуміючи навіщо і чому ви її ведете? Тема протидії розширенню НАТО тепер уже повністю відпала: після вашої млявої реакції на вступ до НАТО Фінляндії і Швеції всім стало абсолютно ясно, що ця тема вас по-справжньому абсолютно не турбує.

Якщо вірити тому, що говорить Путін про визнання суверенітету "ДНР-ЛНР" і надання їм військової допомоги, то незрозуміло, що ви в такому випадку робите в Харківській, Херсонській та Запорізькій областях. На них адже "суверенітет" Луга**онії не поширюється!

І якщо ви, як завжди, брешете, то брешіть якось цікавіше, чи що. А то зовсім безпорадний якийсь треш йде.

Тут ще Путін виліз раптом з бункера і щодо ракетної атаки на торговий центр "Амстор" в Кременчуці зморозив чергову дурість про високоточну зброю, яку нібито застосовує РФ в Україні.

читайте такожКремлівський маніяк біситьсяАдже вже встановлено, що стріляли ракетою х-22, яка має інерційну навігаційну систему на основі гіроскопа і примітивного радара, який відомий своєю низькою точністю: тільки близько половини пострілів потрапляє в межах 600 метрів від точки націлювання. А у другої половини розкид ще більший...

Усі фахівці вважають, що поєднання великої потужності і низької точності призводить до частого супутнього збитку при застосуванні X-22. Ось така ось у Путіна "високоточна" зброя 1968 року випуску...

А з іншого боку: звідки він знає? Йому що кажуть - те він і повторює. Він запитав військових:

- Як же ви в торговий центр примудрилися потрапити? Або у вас зброя не високоточна?

- Як це? Образливі ваші слова Володимире Володимировичу! Високоточнішої не буває! Білці в око потраплять! А в торговий центр потрапили тому, що в нього і цілилися! Бо там укропи ховали свої бомби і снаряди.

- А! Ну тоді інша справа... Отже, брешуть супостати, що ми мирних жителів даремно вбиваємо?

- Брешуть, Ваша Величносте! Ось вам істинний хрест - брешуть. Це були не мирні жителі, а переодягнені нацисти і бендерівці. І вони на складі боєприпасів працювали. А ми їх накрили нашими ракетами.

- Високоточними?

- Так точно! Ними, рідними. Ось тут довідка. Будьте ласкаві прочитати. Там все як на духу написано. А вороги брешуть. Від безсилля. Очорняють.

- Так я і думав. То я тоді так і скажу, що високоточною, по складах, які ховаються в торгових центрах?

- Цілком правильно. Так і кажіть.

Він вийшов і сказав. Ось такий ось президент в Росії нині. Скрупульозний. Спочатку у фахівців все досконально дізнається, і лише потім журналістам щось говорить. Шибко поважає професіоналів. Росіяни на нього не натішаться. За ним як за кам'яною стіною. Не те, що якийсь там Макрон з Шольцем.

І не біда, що виробництво автомобілів в Росії впало на 98%. І взагалі промисловий спад вимірюється вже двозначними цифрами. Вже і Сбербанк з Газпромом прийняли рішення не платити дивідендів, а їм і горя мало: любимо, кажуть, нашого національного лідера і за нього кому завгодно пащу порвемо.

читайте такожЯкщо росіяни отримують по морді, то відразу проявляють добру волюОсь і рвуть: абсолютний спад населення в Росії за 2021 (довоєнний) рік - 1,04 млн осіб (рекорд з 1945 року). Скільки буде за цей, військовий рік, неважко здогадатися...

Вся біда в тому, що росіяни на підсвідомому рівні розуміють, що зупинятися вже пізно. Що перемогти не виходить, а програти - бояться помсти. Отже, потрібно воювати нескінченно. Щоб відтягнути час розплати. Тому і тиснуться до свого господаря. Боязно їм без господаря. Звідси висока підтримка "спецоперації". Вона від страху і від небажання відповідати за свої витівки...

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти