Путін за їжу і нафту купив у корейського пухляша ракети

7 січня 2024, 06:17
Північна Корея постачає Путіну ще й артилерійські снаряди. А без цього йому взагалі хана…
Кім, Путін, боєприпаси
КНДР допомагає Путіну воювати з українцями / Колаж: Главред, фото: скріншот соцмережі

Стали відомі деталі широко розрекламованого "вставання з колін" путінського ВПК. Виявляється вже вдруге Україна обстрілюється в тому числі і північнокорейськими аналогами балістичної ракети "Іскандер". Ось і весь підйом: тупо за їжу і нафту купив у Пухляша ракети. До речі, смішно, що вони виявилися кращими за оригінал: б'ють далі і сильніше.

Тобто захоче Кім Чен Ин виміняти у американців або південнокорейців якісь поступки за відмову від поставок зброї Путіну - і скінчиться його "підйом з колін" як його і не бувало…

відео дня

Адже ми пам'ятаємо, що Північна Корея постачає Путіну ще й артилерійські снаряди. А без цього йому взагалі хана... ось така розумієш, "велика держава" виходить: залежить від примхи якогось напівбожевільного любителя Діснейлендів

Так що США можуть допомогти Україні і без поставок зброї. Наприклад, домовляться з Кім Чен Ином і все... якщо ще й іранських аятолл як-небудь зацікавити - то і того краще.

Хто такий Альфред Кох

Альфред Рейнгольдович Кох (28 лютого 1961, Алтай, Східноказахстанська область) — колишній російський державний діяч. У 1990-х роках був головою Держкоммайна Росії та заступником голови уряду Російської Федерації, з 2014 року проживає у Німеччині.Підтримав Україну та розкритикував дії Володимира Путіна за російського вторгнення в Україну, пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти