Путін загнав себе до власного капкану

26 березня 2022, 13:18
Весь режим Путіна будувався навколо "победобесия" 9 травня. Тому терміни війни офіційно вже зрушили до цієї дати. Але ніякої перемоги, навіть піррової, не буде.
Путина
У Путіна не вийде здобути перемогу до 9 травня / Reuters

Ми перейшли в нову фазу війни-позиційну. Ніяких істотних просувань і успіхів у окупаційних військ вже мінімум тиждень немає.

Жодне нове велике місто не взято. Навіть у блокадному Маріуполі, фактично стертому з лиця землі ра**исткою авіацією і артилерією, тривають вуличні бої.

І враховуючи наявність величезної промзони "азовці", морпіхи і ЗСУ можуть ще довго там триматися.

відео дня

Путін не вміє програвати в принципі. А тут на кону його режим і особиста безпека. Він любить символізм. Весь його режим останні 20 років будувався навколо побідобісся 9 травня. Так що терміни війни офіційно вже зрушили до цієї дати. Природно, щоб провести парад Перемоги вже.

Очевидно, що ніякої перемоги, навіть піррової, не буде.

Час грає на нашій стороні, тому що:

  • приховувати втрати стає все складніше;
  • Захід продовжує вводити все нові санкції і не зможе відтягувати введення найжорсткіших з них, зокрема проти енергетичного сектора, до нескінченності;
  • чим більше інформації доходить до західних суспільств про геноцид цивільного населення в обложених путлерівцями містах, тим більше тиску відчувають уряди тих країн, які мають найбільший голос і вплив в глобальній економіці: США, Німеччина, Франція, Нідерланди, Канада, Японія, Великобританія;
  • президентські вибори у Франції в квітні грають нам на руку, тому як у одвічних русофілів французів все більше відкриваються очі на путлерівський режим.

Франція, Німеччина, Нідерланди - "три кити" економіки ЄС. Саме від позиції керівництва цих країн залежить введення санкцій на енергетичний сектор РФ.

Так, завтра вони не припинять постачання нафти і газу. Але вже займаються пошуком альтернативних поставок. Байден заявив про нарощування поставок в перспективі до 50 млрд кубів газу з США в ЄС щорічно. Працюють і з Катаром. Можливе послаблення санкцій проти Ірану.

читайте такожЛюдожерська Росія: як Кремль демонструє класичний приклад тупого саморуйнуванняТак що через рік, максимум два, ця "лавочка" і годівниця ра**истського режиму прикриється. Путлер сам загнав себе в капкан: з одного боку, він не може допустити поразки у війні, тому як інакше це буде означати не тільки кінець його злочинного режиму, але і РФ в її нинішніх кордонах.

З іншого боку, терористична тактика ведення війни проти України, ставка на створення гуманітарних катастроф і штучного голоду в Маріуполі, Чернігові та околицях Києва (на сьогодні) лише прискорює введення більш жорстких санкцій проти РФ і оточення путлера.

Тотальне, а не часткове відключення від SWIFT, ембарго на постачання нафти і газу, заморозка залишилися золотовалютних резервів, переговори з Китаєм про як мінімум нейтралітет, а також заморозка активів російських олігархів по всьому світу - ось ті кроки, які значно прискорять крах Російської економіки і падіння путлерівського режиму.

Хоча, звичайно, хотілося б "палацового перевороту" і щоб цю скажену собаку пристрелили або отруїли свої ж з найближчого оточення, які не бажають жити, як у Північній Кореї.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти