Путін живе на смертельному протязі

27 липня 2022, 19:31оновлено 29 липня 2022, 15:27
На вулиці Путіну в обличчя дихає Вашингтон, Україна, Антипутінська Західна коаліція. Від такого протягу можна легко застудитися і захворіти.
Володимир Путін
Путін живе на смертельному протязі / Reuters

Путін, говорячи про майбутнє Росії, реально будує країну минулого. Зараз націонал-більшовики, за сценарієм з недавнього минулого, приступили до наступного акту п'єси "велика і могутня раша-підараша". Називається акт "масовий терор". Іншими словами, кремль розгортає внутрішній фронт війни з глибинним населенням своєї країни. Додатково до українського зовнішнього фронту. Тут ескалація наростатиме в міру активізації протиріч в групах впливу еліт, і зростаючим прагненням Путіна в мінливих умовах утримувати владу, з одного боку. З іншого боку, бункерному в'язню для компенсації зростаючих втрат на українському фронті не уникнути відкритої мобілізації. Інші варіанти поповнення армії, вже зараз зрозуміло, не працюють. Щойно мобілізація в Мордорі набуде відкритого характеру ... наступного дня мешканці мошканських боліт прокинуться в іншій політичній реальності. Умовні Ваня і Вася агресивно готові щодня воювати на кухні під горілку й оселедець, закушуючи пропагандою Соловйова і Скабеєвої. Але йти на фронт проливати кров заради путінізму, глибинне населення ванюшек і васильків раші категорично не готове. Вже сьогодні під дупою мас поступово розжарюється і пече все сильніше плита невдоволення населення від великих втрат на фронті і наростальних злиднів і без того убогого життя.

Кремлівський Олімп заграв по повній. У спину Путіну дихають радикальні праві фанати-нацбільшовики на кшталт Патрушева і Дугіна. Вони вимагають посилити війну і захопити всю Україну. Як програма мінімум. Заради цього нацболи готові на все. Аж до ядерних ударів. Їх довгострокова програма "поставити Захід на коліна" і війна з НАТО. У російських глибинних, вічно п'яних і агресивних масах - група радикальних нацболів має поки значну підтримку.

Також на Кремлівському Олімпі присутня група бояр-олігархів. Які виряджаються в одяг голубів миру, бо намагаються повернути колишній достаток і безтурботне життя на Заході. Загалом, ці хлопці - дивний народ. Невже вони не розуміли протягом 15 років, що власними руками круто заварюють державу, в якій їм - російським олігархам - місця не буде!? Хіба що життя в еміграції, або відразу в спільну труну масового терору під катком їхнього рідного режиму.

відео дня

читайте такожАгент Путіна всередині Європи

Нарешті третя, але дуже важлива група впливу - це армія. Єльцинську номенклатурно-кримінальну модель Росії за естафетою прийняв і розвинув Путін. Тільки він ретельно зачистив ряди номенклатури від радянських кадрів, змінивши їх на представників спецслужб. Причому ФСБешники перехопили ініціативу і лідерство, одночасно, як на держслужбі, так і в кримінальному світі.

Взаємна ненависть армії і кдб в Росії існує зі сталінських часів. У путінській раші Міноборони і армія виявилися насичені фсбешниками, які зайняли ключові впливові пости. ФСБешники, по суті, стали управляти армією на рівні Міноборони і Генштабу. Армійській еліті такий підхід ніколи не подобався. Вішалка для медалей генералісимус Шойгу в армії має нульовий авторитет. Генштаб після війни з Україною теж себе дискредитував в очах численної виконавчої ланки на середньому і нижчому рівні (генерали армійської кістки, полковники і нижче). У взаєминах з армією у кремля склалася вибухонебезпечна ситуація. Про що чітко публічно заявляв перед війною генерал Івашов у відкритому листі. Генерал висловив Не свою, а колективну думку армійської еліти. Путін і його клеврети думку військових проігнорували. А даремно! Адже вона абсолютно кардинально суперечить прагненням кремлівських яструбів-нацболів, групі Патрушева.

Режим, що сидить 15 років на багнетах, без армії - це крокодил без зубів. Просто чергове покоління убогих кремлівських старців. Але у тих до останнього армія була з ними.

Умовно, група кремлівських бояр-голубів може домовитися і злитися з армією. У Росії традиційно так склалося: з ким армія, у того і влада!

Не можна виключати можливість змови між армійською елітою і кремлівським прозахідним олігархатом. На кожного мудреця досить простоти, і, умовно, завтра Москва може прокинутися і побачити Луб'янку і кремль, оточеними танками. У підсумку, в якому кіно за такого розкладу зніматимуться численні Нацгвардія і спецслужби!? Щось підказує: вони просто розбіжаться по домівках, селах і селах.

Цікаво, в якому бункері можуть врятуватися за таких обставин бункерні черв'яки Путін, Патрушев і Ко!?

Тригером для вищевикладених подібних подій може стати все, що завгодно. Навіть успішний контрнаступ ЗСУ на півдні України та звільнення Херсона.

читайте такожВухатий фраєр лоханувся і огріб купу трупівСильне дихання в Кремлі строкатих ніздрів Путіну в спину описали. На вулиці Путіну в обличчя дихає Вашингтон, Україна, Антипутінська Західна коаліція.

Від такого протягу можна легко застудитися і захворіти на важке смертельне запалення легенів!

P. S. чому рашу повинен рятувати український народ, Україно!? Цього разу ми занадто дорого заплатили, щоб так просто залишити їх у спокої. Після неминучої перемоги в України, Вашингтона, Лондона і Східної Європи - буде власний погляд і проєкт розвитку Росії майбутнього. Росії, яка більше не зможе бути загрозою людству. Проєкт і його умови будуть зафіксовані в документі - Угоді "про капітуляцію ядерної держави Росія".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти