Путіна можуть оголосити божевільним і фізично ізолювати

12 листопада 2022, 19:20
Переворотчики можуть оголосити Путіна божевільним і, користуючись контролем над силовими структурами, фізично ізолювати його.
Путина
Путіна можуть оголосити божевільним і фізично ізолювати, вважає Ейдман / kremlin.ru

Лайфхак для путчистів.

Здача Херсона стала особистою ганьбою Путіна. Я думаю, що його найближче оточення вже зараз готове від нього позбутися.

Таких випадків в історії було безліч. Учасники великої фашистської ради, які відсторонили після військових невдач Муссоліні від влади, і члени президії ЦК КПРС, які відправили на спокій Хрущова, були найближчими соратниками і висуванцями з'їдених ними диктаторів.

відео дня

Однак, це не завадило їм взяти участь у змовах проти своїх благодійників.

Успішний палацовий переворот можливий і в путінській Росії, якщо його учасники зможуть взяти під контроль основні силові структури.

Найпростіше оголосити Путіна божевільним.

По-перше, правду, як відомо, говорити легко і приємно. А, по-друге, це дає юридичні підстави для зміщення диктатора.

У Конституції РФ є положення про те, що повноваження президента припиняються в результаті "стійкої нездатності за станом здоров'я здійснювати належні йому повноваження".

А ось законодавчо прописаної процедури такої відставки в Росії немає. Не зрозуміло, хто повинен визнати президента (псих)хворим і як його потім на підставі цього висновку змусити звільнити президентське крісло.

А раз такого опису немає, можна створити прецедент. Наприклад, зібрати незалежну лікарську комісію, яка винесе свій вердикт.

На його підставі переворотчики можуть оголосити Путіна божевільним і, користуючись контролем над силовими структурами, фізично ізолювати його. Потім постфактум труси і холуї з Думи, РФ і КС проштампують будь-яке рішення сторони, що перемогла.

PS. Я не стверджую, що так обов'язково буде. Але ймовірність, причому не нульова, є. Чим важчими будуть поразки на фронті, тим швидше вона буде рости.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти