Путіна, підсмаженого на українській сковорідці, подали до святкового столу в Білому домі

3 січня 2023, 19:20
Україна за американської підтримки переможе, Байден зможе вступити в президентські перегони в якості другого Франкліна Рузвельта.
Володимир Путін, ЗСУ, українські військові
Путіна, підсмаженого на українській сковорідці, подали до святкового столу в Білому домі, вважає Ейдман / Колаж фото сайт Кремля, 93-тя ОМБр Холодний Яр

Підсмажений Путін до виборів.

Безумовно, США підтримують Україну проти російської агресії насамперед з ідейних, гуманістичних причин. Але і поточні кон'юнктурні політичні обставини можуть зіграти тут важливу позитивну роль.

Путіна, можливо, приготують і подадуть до столу ще до президентських виборів у США. Байден вже заявив, що балотуватиметься на другий термін. Ситуація у нього складна, рівень підтримки досить низький. А у республіканців, навпаки, тепер є досить сильний потенційний кандидат Рон Десантіс, який не має такого антирейтингу як Трамп.

відео дня

Можливо, єдиний шанс у Байдена і демократів переламати ситуацію - перемога над Путіним у глобальному протистоянні. Якщо ще до виборів в США, Україна за американської підтримки переможе, Байден зможе вступити в президентські перегони в якості другого Франкліна Рузвельта, який змінив хід історії і знищив екзистенційну загрозу людству в особі путінського режиму.

Переможець-Зеленський, який дякує за підтримку в смертельній сутичці з російським імперіалізмом, і знешкоджений маніяк-Путін на лаві підсудних створили б ідеальну інформаційну картинку для виборчої кампанії Байдена. Можливо, така ситуація, взагалі, єдиний шанс демократів на перемогу в 2024 році.

Путіна, підсмаженого на українській сковорідці, подали до святкового столу в Білому домі, щоб неквапливо і зі смаком з'їсти в ході президентської кампанії, яка вже фактично почалася. У цьому інтереси нинішньої американської влади і України знову збігаються.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти