Путіністи скоро оголосять про безгрішне зачаття Сталіним Вовочки Путіна

7 березня 2023, 06:20
Нинішній Путін копіює саме пізнього Сталіна, нібито спеціально відтворюючи атмосферу часу свого народження.
Сталін, Путін
Путіністи скоро оголосять про безгрішне зачаття Сталіним Вовочки Путіна, каже Ейдман / Колаж фото УНІАН

"Росію здатні утримати над безоднею дві сили. Перша називається - Бог. Друга - Сталін", - сказала нещодавно новий голова Комітету з культури Держдуми Олена Ямпольська.

У новій путінській квазірелігії: Сталін - Бог Отець, Путін - Бог Син, а національна патріотична ідея — Святий Дух, що виходить від Бога Отця і від Бога Сина.

До речі, Путін народився менш ніж за пів року до смерті Йосипа (Сталіна). Матір його звали Марією. Їй було за сорок, що за тодішніми часами вважалося вже не фертильним віком. Однак вона благополучно народила. Чекаю, що путіністи скоро оголосять про безгрішне зачаття Сталіним Вовочки Путіна в утробі матері Марії.

відео дня

А якщо серйозно, Путін, дійсно, прямий спадкоємець Сталіна. Коли маленький Вовочка кричав у своїй пітерській колисці, на ближній дачі в Кунцево злобно хрипів вмираючий Йосип. Сталін передав естафету ненависті та параної своєму майбутньому наступнику.

Нинішній Путін копіює саме пізнього Сталіна, нібито спеціально відтворюючи атмосферу часу свого народження.

Так само як і Путін, старигань Йосип вів тоді гібридну війну із Заходом, посилав озброєних "іхтамнетов" до сусідніх країн (Корею, Іран), створював божевільні проєкти нових наступальних озброєнь, насаджував урапатріотичну ксенофобську істерію, боровся з породженими власною параноєю "ворогами". А головне, Сталін, як і Путін, серйозно готувався до Третьої світової війни.

Світ тоді швидко йшов до катастрофи. Але, на щастя, божевільний Йосип вчасно відкинув диявольські копита. Біг до краю прірви зупинився, поки до влади не прийшов сталінський послідовник - Путін, який спробував втілити в життя плани свого попередника і почав велику війну.

Сталіна на шляху до світової катастрофи зупинив інсульт, Путіна - героїчна Україна. Для нового кремлівського пацієнта Чейн-Стоксом став Зеленський-Залужний, але насамперед український народ, який він намагався знищити.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти