Путінська братва - це вже не просто злодії

27 лютого 2024, 08:10
Вбивство Навального і подальше безпрецедентне знущання над його матір'ю провокує появу месників.
Путінська братва - це вже не просто злодії
Навальний і Путін / колаж: Главред, фото: Мосміськсуд, скріншот з відео

Топчучи все людське.

Путінські кати мучають матір Навального, шантажуючи її тим, що тіло вбитого сина згниє без поховання, якщо вона не погодиться на їхні умови.

Політиків і раніше вбивали. Але ніхто ніколи не знущався так витончено над матір'ю жертви.

відео дня

Російська влада витирає ноги не тільки об закони і міжнародні угоди, вони потоптали базові норми поведінки, прийняті у людей з первісних часів. Навіть у закоренілих злочинців прийнято поважати материнство і наруга над горем матері вважається порушенням злодійських понять. Путінська братва - це вже не просто злодії, а збіговисько свавільників, які поправили все людське.

Сіє вітер-пожне бурю. Вбивство Навального і подальше безпрецедентне знущання над його матір'ю провокує появу Месників, які захочуть покарати мучителів і вбивць…

Поки йде протистояння навколо тіла Навального, я згадав інше легендарне тіло - тіло Джона Брауна, вірніше, однойменний неформальний гімн армії сіверян, з яким вони йшли в бій проти жителів півдня-рабовласників.

Тіло Джона Брауна - у темряві гробовому,

А душа йде в похід.

Тіло Джона Брауна лежить у землі сирий,

Але дух його кличе нас в бій!

Тіло Навального не поховано,

Але дух його кличе нас в бій!

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) — російський соціолог, один з найбільш публікованих дослідників путінізму як соціальної і політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агенцію "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го по 2005-й рік Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним з підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Німеччини.
Ігор Ейдман в 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор багатьох публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він детально розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русский мир".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти