Путінський режим унікальний не жорстокістю і садизмом

26 березня 2024, 19:10
Режим Путіна унікально безсоромний. Це відверте, безсоромне, самовдоволено безсоромне зло.
Путін, ЗСУ
Путін і його режим / Колаж: Главред, фото: скріншот YouTube, 71-а ОЕБр

Безсоромність зла.

Путінський режим унікальний не жорстокістю і садизмом. Були й не менш звірячі режими: сталінський, гітлерівський тощо. Людей там теж катували, мучили, калічили, вбивали. Однак робили це таємно, ретельно охороняючи від стороннього погляду. Неможливо навіть уявити, щоб "Правда" чи у Völkischer Beobachter демонстрували, як чекісти чи есесівці годують заарештованих свіжовідрізаними в них вухами або б'ють струмом по статевих органах. Ці режими ніби соромилися своїх звірств, розуміючи, що роблять щось недобре з точки зору більшості населення.

Путінський режим унікально безсоромний. Це відверте, безсоромне, самовдоволено безсоромне зло, що пишається своїм садизмом і бузувірством. Людоїдство тут почесне і подобається не тільки можновладцям, а й багатьом обивателям.

відео дня

Пригожин зміцнив свою популярність, виклавши знамениті кадри садистського вбивства за допомогою кувалди. Кадри ці так зайшли високопоставленим путінойдам, що вони, як первісні людожери, влаштували якийсь культ кувалди, дарували їх один одному, знімалися з кувалдами в руках.

Зараз таджиків, підозрюваних у теракті в Крокус молі, піддають витонченим тортурам і калічать під відеозапис. Публіці подобається, інакше пропагандисти не викладали б записи в паблік, а тільки таємно тішили ними самотнього Чикатило в Кремлі.

Хто такий Ігор Ейдман

Ігор Віленович Ейдман (25 вересня 1968, Горький) — російський соціолог, один з найбільш публікованих дослідників путінізму як соціальної і політичної системи.

З 1995-го по 2002-й рік очолював піар-агенцію "Центр соціальних інновацій". Ігор Ейдман є автором антиолігархічної кампанії Бориса Нємцова.

З 2002-го по 2005-й рік Ігор Ейдман працював одночасно в центрі політконсалтингу "Ніколло М" і Всеросійському центрі вивчення громадської думки (він же ВЦВГД).

У 2010-му році виступив одним з підписантів опозиційного листа "Путін повинен піти".

У 2011-му році переїхав до Німеччини.
Ігор Ейдман в 2014-му році випустив книгу "Нова національна ідея Путіна". У 2016-му році була видана його книга "Система Путіна: Куди йде нова російська імперія?"
Ігор Ейдман - автор багатьох публікацій і статей, активно пише на своїх сторінках у соцмережах. У своїх матеріалах він детально розбирає сучасну російську політику, виступає проти війни в Україні, нещадно висміює Путіна, "духовні скрєпи" і "русский мир".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти