Путінський режим вже здох, або Навіщо в Кремлі заговорили про капітуляцію

16 травня 2022, 19:33
У Кремлі починається типово російська гра без правил "знайди ворога народу", який винен у всьому.
Володимир Путін
У Кремлі вже шукають спосіб позбутися Путіна / Reuters

У Штатах, Європі і навіть Китаї дивно синхронно з'явилися публікації про загрози, які несе світу російсько-українська війна. Це однозначно кремлівська інформаційна спецоперація. На це вказує, що агресія РФ обтічно іменується там "конфліктом в Україні", а також обов'язкова Згадка, що в "конфлікті" бере участь ядерна держава — останній аргумент ра**истів, який вони затерли до дірок, як старий носок.

Сенс цих публікацій в тому, що Україна несе людські втрати, руйнується її інфраструктура, зазнає збитків економіка — коротше, біда незрозуміло звідки раптом звалилася на Україну. І цивілізованому світу, перш за все, США, треба припинити підтримку України. А замість цього натиснути на Україну, щоб вона терміново уклала мирний договір, природно, "з урахуванням законних інтересів Росії", і весь жах відразу скінчиться. І навіть голоду в світі не відбудеться.

Гуманізм по-ра**истськи називається. Це як якщо б маніяк звернувся до поліцейських з пропозицією потримати жертву, щоб вона не пручалася. І тоді він заріже її швидше, і жертва буде менше страждати.

відео дня

Зрозуміло, що мирний договір, на який натякається, має на увазі визнання Криму російським, а "ДНР" і "ЛНР" незалежними. Але вважаю, якщо почати перемовлятися серйозно, то Кремль забуде про Донбас, обмежившись Кримом і позаблоковим статусом України, що можна продати росіянам як початково заплановану мету "спецоперації".

Наскільки мені відомо, на сьогодні Україна відмовилася обговорювати кремлівські хотілки, і отримала підтримку цієї своєї позиції від США і Великобританії.

Але сам факт такого вкидання вельми примітний. А якщо додати, що "капітуляція РФ", все активніше мусована на ра**истських пабліках, раптом перекочувала в лексикон ра**истських топ-дипломатів, то ясно: в Кремлі підгорає просто вулканічно. І військова поразка в Україні вважається цілком реальною.

А це, в свою чергу, означає, що в Кремлі починається типово російська гра без правил "знайди ворога народу", який винен у всьому. Або фюрер, що старішає, утримає владу, і тоді він призначить крайніми силовиків з Міноборони, Генштабу, ФСБ та інших відомств, а також низку губернаторів, які не впоралися з прихованою мобілізацією. Або силовики зможуть домовитися, підтягнути деяких великих бізнесменів, і, подібно Хрущовському ХХ з'їзду КПРС, оголосять розвінчання культу особистості Путіна, який поставив РФ на межу краху.

читайте такожНаслідки війни для Росії: як оточення кремлівського фюрера зжере його і себеСуть в тому, що якщо посол РФ у США просто вживає термін "капітуляція", значить, путінський режим вже здох. І сам Путін політично теж мертвий - подібно до крейсеру "Москва" його ще намагаються кудись буксирувати, але він вже на дні. І в Кремлі і навколо нього це розуміють, тому потенційні антипутінські змовники можуть кучкуватися, щоб одягти фактично подію в юридичні форми.

А нам треба перемагати: п'ядь за п'яддю звільняти Україну від окупації. На цьому зараз тримається більшість світових розкладів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти