Путіну не вдасться затягнути війну в Україні

30 квітня 2022, 09:17
Після того, як піде ленд ліз для України, російська армія отримає найбільш нищівний розгром в історії 21-го століття.
Росіяни, окупанти
У Росії немає ресурсів для загальної мобілізації / Колаж Фото УНІАН і Reuters

У Росії немає ресурсів для проведення загальної мобілізації та ведення тривалої війни.

Наші війська звільнили села Кутузівка та Момотове Харківської області.

Села обороняли підрозділи стрілецького батальйону 1-го армійського корпусу, сформованого з мобілізованих на території Донецької області, серед них були і люди з бойовим досвідом, розгорнули оборону, зарилися.

відео дня

У короткій атаці знищено понад 30 військовослужбовців противника, інші втекли, є полонені.

Озброєння противника засобами зв'язку бідне. Села обплутані проводами польових телефонів ТА-57, радіозв'язку для мобілізованих у ЗС РФ немає, бронежилетів їм не видали, каски сталеві, більшість без аптечок взагалі. А ті, у кого є стандартні аптечки ЗС РФ, то наші їх в якості трофеїв не беруть, джгути Есмарха у нас нікому не потрібні.

Багато піхотної зброї, але нічого сучасного. Важке озброєння власне відсутнє. Транспорту не вистачає, цивільні машини в дуже поганому стані.

Ніяких поставок озброєнь для них немає.

читайте такожУ російсько-українській війні стався перелом: світ вирішив спільно мочити Росію в сортиріТому якою може бути загальна мобілізація російської армії - видно на прикладі мобілізованих "ДНР". У Путіна немає зброї для сотень тисяч не мотивованих і погано навчених солдатів. Озброювати росіян будуть також як і "ДНР", інших ресурсів у них немає. Посилити свою армію Путін не має достатніх ресурсів.

Загалом, надії Путіна затягнути війну в Україні не виправдовуються. Відразу після того, як ленд ліз для України піде широким потоком, українська армія поступово отримає перевагу в озброєнні, і російська армія отримає найбільш нищівний розгром в історії 21-го століття.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти