Путіну вдалося з криворізького хлопця зробити послідовного бандерівця

8 серпня 2021, 07:45оновлено 9 серпня 2021, 18:34
Українська незалежність, український суверенітет не дає спати спокійно Путіну, що він пише псевдонаукові статті ночами.
Зеленський
Путіну вдалося з криворізького хлопця зробити послідовного бандерівця / УНІАН

Президент Зеленський спочатку хотів побачити мир в очах Путіна, а тепер вже розмовляє як справжній українець з Майдану, русофоб в уявленні росіян. Ось що означає "Місце сидіння визначає точку зору".

Путіну вдалося з криворізького хлопця зробити послідовного бандерівця. Так тримати.

Зеленський:

відео дня

- Якщо ви хочете жити в Росії, то валіза вокзал Росія.

МЗС Росії у відповідь називає Зеленського всіма нехорошими словами і додає.

- Фашистський режим Зеленського продає землю іноземцям.

Ось це їх плющить. А все тому, що у них були очікування. Високі очікування. І тут на тобі "Валіза вокзал Росія". Прикро, напевно.

І так, в Росії ринок землі існує вже понад 10 років. І в Україні якраз землю іноземці купувати не можуть. А в Росії можуть. Не поспішають, але можуть.

Але який же російський чиновник не любить налякати українця тим, що у нього заберуть землю. Хоч єдині, хто землю в українця забирали - це ті самі більшовики, ідейними послідовниками яких і є сьогоднішній путінський режим. Ось такий ось парадокс.

читайте такожУ Зеленського зникли ілюзіїІ ті, хто влаштував в Україні геноцид, тепер лякають українців ринком землі, який був в Україні завжди до приходу більшовиків. Ті, хто морив українців голодом лякає українців тим, що їм буде нічого їсти при ринку землі. Ринку, який підвищить врожайність. Ті, хто закуповував зерно в Канаді лякає українців, що їм нічого буде їсти без опіки Путіна.

Ті, хто вважає, що Україна не країна, постійно лякає українців, що на їх суверенітет претендує підступний Захід. Проте саме українська незалежність, український суверенітет не дає спати спокійно Путіну, що він пише псевдонаукові статті ночами. А Заходу якраз він не потрібен. Захід намагається змусити Україну подорослішати.

Одним словом - лицемірні негідники. Великим лицеміром і негідником може бути тільки той, хто в Україні повторює ці страшилки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти