Ракетна війна провалилася, "генерал Армагеддон" зміг лише здати Херсон

12 січня 2023, 19:25
Шалені обстріли лише ще тісніше об'єднали українців та посилили їхню підтримку Заходом. Російська влада, здається, вже зрозуміла, що цим нічого не доб'ється.
суровікін, херсон
"Генерал Армаггедон" зміг лише здати Херсон, каже Ейдман / whatisyournameinsider.com/УНИАН

Ракетна війна провалилася.

Відставка командувача окупаційними військами Суровікіна і прихід на цю посаду його недруга Герасимова означає провал ракетної війни проти України.

Минулого жовтня, відразу після призначення Суровікіна, віцеспікер Держдуми Толстой закликав "вколотити Україну в XVIII століття".

відео дня

Саме таке завдання перед "генералом Армагеддон", відомим фахівцем зі знищень міст і мирної інфраструктури, Кремль і ставив.

Як результат знову нічого не вийшло. Ці шалені обстріли тільки ще тісніше об'єднали українців і посилили їхню підтримку Заходом.

Російська влада, здається, вже зрозуміла, що таким чином нічого не доб'ється. Тому з початку року немає таких масованих повітряних атак на українські міста.

Звичайно, окремі нальоти можуть повторитися, але якусь серйозну ставку на них росіяни, мабуть, більше робити не будуть.

Свого часу у російської партії війни, включаючи доморощених фашистів-воєнкорів, призначення Суровікіна викликало бурю захоплень. Вони відкрито сподівалися, що "генерал Армагеддон влаштує Україні армагеддон". А він зміг лише здати Херсон.

Тепер з путінської колоди дістали нового, точніше, старого, затасканого туза Герасимова. Репутація у нього навіть в урапатріотичних колах нижче плінтуса, кажуть, що він дурень і корупціонер. Але інших в цій обоймі просто немає.

Недофюрер боїться нових людей, на всі важливі позиції він висуває тільки перевірених і передбачуваних нікчем.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти