Рано чи пізно це мало статись, "Мінськ" не призвів би до миру

22 лютого 2022, 01:52
Можна було погратись ще якийсь час в симуляцію виконання мінських угод? І виграти ще місяць або рік?
Рано чи пізно це мало статись, 'Мінськ' не призвів би до миру
Путін може спробувати влаштувати "маленьке вторгнення" / Фото Reuters

Повномасштабного вторгнення я гадаю, нам вдасться уникнути. Будуть наміри подальшої повзучої анексії. Спроби "Маленького вторгнення", якщо казати мовою Байдена.

Мінські угоди, вочевидь, дали нам передишку, але ніколи б не призвели до мирової угоди.

Судячи з промови очільника країни-агресора, та й його останніх статей в пресі, історія захоплення України або її частини написана російською владою вже давно. За моїми оцінками, наприкінці 90-х, не пізніше.

відео дня

Всі ці останні двадцять років ми качались як маятник то в східний, то в західний бік.

читайте такожДемонтаж "Мінська": настає час проактивної політикиНині в Украіні чи не вперше влада не призначена ні Cходом, ні Заходом. А тому є більш вразливою. Це влада здебільшого адептів позаблокового статусу (якщо вже там в НАТО стороннім вхід заборонено, то ми окремо постоїмо) та політики центризму. Давайте відставимо стьоб про лібертаріанство і обмежені професійні можливості деяких представників, бо в країні в цілому криза кадрів, і уряд та депкорпус тут не виключення. А лише дзеркало.

Але Зеленський точно не дітище Заходу, і не маріонетка Кремля, хоча йому намагались почепити цей ярлик.

читайте такожВизнання Путіним "ЛДНР": ситуація разюче відрізняється від 2014-гоМожна було погратись ще якийсь час в симуляцію виконання мінських угод? І виграти ще місяць або рік? Можна було б ще довго радо приймати стурбованість західних партнерів, які наввипередки кричали про вторгнення, доводячи до сказу курс і вимиваючи наші золотовалютні резерви?

Коротше. Рано чи пізно ЦЕ мало статись.

Багато хто в розпачі, і не знає, що робити.

Друзі, в нас вже 8 років війна і живемо ми в недружньому оточенні.

Ізраїлю так ведеться від часу його створення. І, до речі, те що вони захопились російськими грошима не надто їх прикрашає. Я б сказала "уродує". Але це їхній вибір.

Що ми можемо зробити? Гарно працювати кожен на своєму місці. Подбати про те, щоб тримати справи і здоров’я в порядку. Дбати про тих, кому найтяжче. Віддавати більше на благодійність, проявляти милосердя. Вірити в краще. Тих, хто буде евакуюватись, прийняти і забезпечити. Спільно навчатись корисним речам. От ми сьогодні провели навчання одночасно для 70 осіб з надання першої медичної допомоги. Підтримувати один одного і словом, і ділом.

Найбільше підтримувати наших військових. Наших хлопців та дівчат, чоловіків та жінок, які стоять на передовій.

Будьмо!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти