Рашистські полонені живуть краще, ніж українські пенсіонери

5 березня 2023, 06:30
Останні дії і заяви, про зменшення виплат українським воїнам і про витрату 10 тисяч на одного полоненого ра**иста, завдають реальної шкоди.
Пленные оккупанты
Полонені окупанти / скрин

На цьому тижні було багато важливих подій, це і ситуація на війні, зокрема у Бахмуті, надання США Україні нового пакету військової допомоги на суму у 400 млн.доларів, але, на мою думку, варто звернути увагу на новину, яку я вчора почув, стосовно 10 тисяч гривень у місяць, які витрачає Україна на утримання одного військовополоненого ра**иста.

Про таку суму заявила в інтерв’ю заступниця міністра юстиції Олена Висоцька.

Раніше була інформація про 3 тисячі гривень у місяць, але заступниця міністра зазначила, що у суму не враховували оплату праці персоналу, охорони, конвою, а то було на харчування.

відео дня

На мою думку, не потрібно було озвучувати публічно таку цифру, бо вона викликала не просто нерозуміння, але й щире обурення.

Зовсім недавно було прийнято рішення про зменшення виплат українським військовим, що також стало причиною обурення не тільки військових, членів їх родин, але практично всіх українців. Адже корупція, з якою публічно почали боротись, зокрема у міністерстві оборони, точно не додає довіри і може реально стати певною демотивацією серед військових. Там взагалі є реальні проблеми з виплатами навіть тим, хто перебуває на нулі, з необхідним спорядженням і т.д., про це знають всі волонтери і ті, хто має родичів, знайомих на війні.

А тут, 3 березня всі взнають, що на ра**иста, який прийшов вбивати українців, влада витрачає 10 тисяч гривень. До речі, до цього часу не була озвучена кількість полонених ра**истів, щоб взнати загальну суму витрат на них. І природньо виникають сумніви і підозри, а чи не має у тих 10 тисячах гривень корупційної складової?

У нас пенсіонери отримують набагато менше.

Рашистські полонені живуть краще, ніж українські пенсіонери.

На мою думку, останні дії і заяви, про зменшення виплат українським воїнам і про витрату 10 тисяч на одного полоненого ра**иста, завдають реальної шкоди.

Ці рішення викликають обурення, нерозуміння і підозри не тільки у корупції, а навіть цілеспрямованих діях на користь агресора.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти