Розпад Росії вкладеться в десять років

25 серпня 2022, 19:13
Росія після війни в Україні закономірно і неодмінно розпадеться, як Римська імперія.
Володимир Путін
Розпад Росії вкладеться в десять років, вважає Радухін / Фото ua.depositphotos.com

Російські ліберал-демократи в 99.99% випадків закінчуються набагато раніше за "українське питання". Вони закінчуються на імперському шовіністичному менталітеті, який вбирають з молоком матері!

Причому шовіністичним фашистським комплексом вражені, як правило, навіть всі російські інтелектуали і цвіт нації, що втекли від Путіна в еміграцію. Вони ненавидять Путіна, але всю дорогу мудрують в ефірах, "як же облаштувати ліберальну демократію Росії, щоб держава залишилася в нинішніх територіальних кордонах".

При цьому російські інтелектуали завжди не беруть до уваги, що саме гігантська територія розміром в 1/9 частина земної суші... завжди була фундаментом імперського шовіністичного фашистського менталітету росіян. У них почуття "величі держави" завжди спиралося на розмір її гігантських територій і прагнення їх примножувати за рахунок війни і фашистських захоплень земель сусідніх держав. Інших причин для "величі" росіяни не мають. Від слова зовсім!

відео дня

Подібний масовий світогляд росіян є тригером терористичної агресії путінського кремля в Україні.

Пропагандистська машина Путіна довго зондувала народний ґрунт на предмет "які дії кремля викличуть масову народну підтримку і любов до влади?". Нарешті Путін, - як досвідчений злодій-ведмежатник прислухається вухом до клацань набору цифр коду замку сейфа ... вирахував код до замку серця абсолютної більшості росіян. Ним виявився імперський шовінізм і фашизм... Жага цим поганим народцем завоювання чужих земель і колоніального підкорення інших народів.

Бункерний гнійник із задоволенням використовував підтримку глибинним росіянським населенням кремлівської агресії і терору в Україні!

Повернемося до російських інтелектуалів в еміграції... Панове, захищаючи в ефірах з піною у рота різні власні теорії збереження Росії в нинішньому територіальному форматі... Ви - вільно чи мимоволі - заперечуєте проєкт майбутньої ліберальної демократичної Росії!

Причиною всьому, панове інтелектуали в еміграції, є ваші імперські шовіністичні комплекси!.. Які ви всмоктали з молоком матері!.. Виявляється, від них не в змозі позбавити навіть високий рівень освіченості, освіти та інтелекту!

Прикро, але що поробиш.

Замість того, щоб розірвати порочне коло змії, яка кусає себе за хвіст... Панове, ви навпаки намагаєтеся загнати на новий історичний цикл розвитку майбутньої Росії... Фундамент стародавнього традиційного імперського шовінізму, фашизму!.. Зберігаючи Росію і росіян в історичному стані "величі"... Величі всього лише від розмірів своєї гігантської авгієвої стайні!

Розслабтеся, хлопці!

Росія після війни в Україні закономірно і неодмінно розпадеться, як Римська імперія. З тією лише різницею, що замість п'яти століть, розпад Росії вкладеться в десять років.

Як приймати капітуляцію ядерної держави, підписанти Будапештського меморандуму добре знають на прикладі ядерного роззброєння мирної України в 1994 році. Так що ядерне роззброєння, поряд з ліквідацією фсб, стануть першими пунктами проєкту "капітуляції Росії" після 100% перемоги України в цій варварській війні!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти