Поразка Росії наближається, і її не врятують ні сирійці, ні потішні білоруські війська

22 березня 2022, 16:33оновлено 30 березня 2022, 16:59
Російська армія вимотана, деморалізована і нездатна на виконання задач, вмирати за ідеї Путіна мало хто хоче.
Тільки велика кількість трупів її солдат зупинить Росію
Російська армія зазнає тяжких втрат, і Путіну лишається поповнювати резерви хіба що за оголошеннями у ЖЕКах

26-ий день війни приніс чимало хороших новин із фронтів.

По-перше, під Києвом остаточно звільнено Макарів і встановлено український стяг. Це означає, що житомирська траса через декілька днів буде остаточно розблокована і зачищена від ворогів.

По-друге, росіяни несуть постійні втрати в районі Мощуна і Бучі від українського спецназу.

відео дня

По-третє, всьоме під Чорнобаївкою була розбита російська колона – слабоуміє росіян не має кордонів.

По-четверте, по всіх інших напрямках росіяни не змогли досягти жодних успіхів.

Маріуполь… Маріуполь – це новий Донецький аеропорт. Тисячі загарбників здохли в місті сталеварів від бійців Азову та хлопців із морської піхоти. Дуже шкода Ретровіль, я там був один раз на святкуванні дня народження сина мого друга. Класне місце було, яке російські свинособаки перетворили на попелище.

читайте такожВійна в Україні "зависла" – як Росія діятиме далі

Разом із тим, світова ненависть до Росії, Путіна та росіян зростає в геометричній прогресії; готуються нові пакети санкцій; російська економіка стрімко летить у Тартарари. По всьому світі арештовується майно росіян, блокуються їхні рахунки, скасовуються візи. Низка моїх джерел говорить про те, що західні держави взагалі розглядають можливість відкликання своїх дипломатичних представництв із Москви. Міжнародна ізоляція Росії в умовах глобалізації зруйнує це штучне утворення.

Головне питання цих днів – чи наважиться на пряму агресію бульбоїд Лукашенко? Збільшується кількість сигналів, що так, наважиться. В авангарді підуть росіяни, а за ними – потішні білоруські війська. Я вважаю, що рано чи пізно Лукашенко піде. Старий чорт відводить війська від нашого кордону, але ми готові до всіх сценаріїв. Їхня армія буде знищена, щойно перетне кордон.

В такому випадку ЗСУ отримає можливість знищити всю їхню інфраструктуру (нафтопереробну промисловість і аеропорти, а також критичні заводи) і запустити партизанську війну в РБ. Тисячі білоруських опозиціонерів готові будуть взяти зброю і боротися з вусатим.

читайте такожБойові дії перемістяться на територію Білорусі, або Чому заметушився Лукашенко

Єдине, що втримує Лукашенка від фатального рішення – це великі втрати росіян. Але з якою метою Путін тримає 4-5 БТГ росіян під Брестом? Явно, не для того, щоб вони там протирали свої штани. У випадку вторгнення, основними цілями ворогів будуть Ковель (найбільший логістичний центр) та Сарни-Вараш (Рівненська атомна станція). Наша армія все знає, все бачить, і все контролює. Так чи інакше вусатий чекає сигналу від безумного фюрера з Кремля.

Російська армія зазнає тяжких втрат – понад 50 тисяч вбитих і поранених солдатів. А решту 150 тисяч також треба замінити, бо вони вимотані, деморалізовані і не здатні на виконання задач. Армія голодних, обідраних, обісраних волоцюг і бомжів. Де Путін знайде навіть 100 тисяч свіжих резервів? По оголошеннях в ЖЕКах? Ще набере бомжів чи сирійців, чи відправить воювати свій гітлерюгенд? А, може, наважиться на мобілізацію? Але вже зрозуміло, що тут в Україні ніхто не захоче помирати за ідеї Путіна. Вистачає ідіотів, але їх дуже швидко обнулюють. Похоронки йдуть все швидше і швидше. Ми аналізуємо і бачимо резонанс у Росії. Тільки велика кількість трупів їх зупинить, бо росіяни люблять, коли їх б'ють по морді.

читайте такожЧому українці ніколи не пробачать Росію і росіян

26-ий день війни дійсно мав багато позитивних новин. Все склався для нас гарно як на дипломатичному, так і на військовому фронті. Всередині країни нарешті заборонено проросійські елементи та політичні партії; встановлено єдину генеральну лінію в інформаційній політиці. Працює економіка, працюють тили, державний апарат виконує свої функції. Все працює, машина їде. Але рано розслаблятися, ворог ще сильний.

І головна новина. В Східну Європу їде Байден, який буде спілкуватися із лідерами ЄС щодо війни і спільної позиції проти безумної Росії. Якби там не було, чекайте на нові поставки зброї, на нові фінансові ресурси та плани відновлення економіки України. Разом переможемо!

Анатолій Октисюк, політичний експерт аналітичного центру DemocracyHouse

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти