Реальний стратегічний наступ ЗСУ ми точно не пропустимо

31 серпня 2022, 08:13
При цьому очікувати чогось грандіозного від підготовчих дій точно не варто.
Застосування ЗСУ гаубиці м-777 на фронті
Застосування ЗСУ гаубиці м-777 на фронті / Скріншот відео посольства США в Україні

Як відомо, щоб не розчаровуватися, треба попередньо не зачаровуватися. Тобто, тверезо дивитися на події, знати реалії і не домішувати особисті очікування, надії, сподівання і ось це все.

Так от, наступом зазвичай вважається прорив всіх (!) ліній оборони противника і просування вглиб його оборони кілометрів на п'ятдесят-сто, залежно від рельєфу місцевості. Все інше - це розвідка боєм, тактичні операції для поліпшення позицій тощо.

відео дня

Наступу передує масована обробка оборонних позицій противника всіма видами артилерії і авіацією. При наступі на добре укріплені позиції у великій кількості бере участь бронетехніка — танки і бронемашини. Як правило, використовуються відволікаючі маневри, диверсійні вилазки і т. д.

Ось з урахуванням цього і слід розглядати те, що відбувається зараз на Південному фронті. Вивчайте карти бойових дій - їх зараз багато в неті, дивіться на просування військ, оцінюйте пройдені відстані.

Реальний стратегічний наступ ЗСУ ми точно не пропустимо. Весь світ не пропустить. При цьому очікувати чогось грандіозного від підготовчих дій точно не варто. Щоб потім розчаровано не питати у ФБ: а чому ми досі не в Севастополі?

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти