"Вирішальна фаза наступу": що важливо враховувати

29 липня 2023, 22:12
590
Друзі мої, а хіба тиждень або місяць тому фаза не була вирішальною?
Війна в Україні, війна РФ в Україні, ЗСУ
Не варто створювати завищені очікування від контрнаступу / Колаж Главред, фото Генштаб ЗСУ

Багато моїх друзів з великим ентузіазмом почали надсилати мені повідомлення про те, що український контрнаступ перейшов у вирішальну фазу з побажаннями якнайшвидшої перемоги. Побажання це правильно, і впевненість у перемозі це правильно. Це повинно бути, було і буде з нами.

Що стосується вирішальної фази і всього іншого. Друзі мої, а хіба тиждень або місяць тому фаза не була вирішальною? З 24 лютого минулого року вирішальним був кожен день. І це не софістика. Прекрасно розумію всіх, хто дуже дуже хоче, щоб ця війна закінчилася швидкою і беззастережною перемогою. І завжди говорив про те, що це може бути і швидко і навіть несподівано для нас усіх. В історії тому маса прикладів. за день до закінчення Першої світової ніхто, крім посвячених і уявити собі не міг, що завтра війна закінчиться.

відео дня

Просто хотілося б застерегти від того, що сталося минулого разу, коли не звертаючи уваги на всі попередження Міноборони України, була створена інформаційна ілюзія того, що ось зараз почнеться контрнаступ і все дуже скоро закінчиться. А потім пішла хвиля розчарувань. Хто створив цю ілюзію, ворог або занадто завзяті друзі, судити не беруся, бо не знаю.

Проста порада - віримо тільки офіційній інформації Міноборони України.

Хто такий Гела Васадзе?

Гела Васадзе народився 27 вересня 1968 року в місті Одеса. Закінчив Казанський державний університет, магістр соціально-політичних наук. Активний учасник "Революції троянд" в АР Аджарія. У різний час працював у структурах неурядового та комерційного сектора, а також у системі виконавчої влади.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти