Вирішальний період війни в Україні близько: чому чим ближче 9 травня, тим ядерніша істерика Путіна

27 квітня 2022, 19:37
До сакрального дня Колорадиці Росії потрібно що-небудь завоювати. Не Україну і Молдову, так хоча б Придністров'я.
Резервів у Путіна мало, і всеосяжної перемоги Росії не буде
Путін лютує – йому обіцяли перемогу за три дні й кинули, як останнього лоха / Reuters

За словами спікера Держдуми Володіна, "Україна – терористична держава. Зеленський повинен понести відповідальність. Винні повинні бути покарані". От хто, виявляється, повинен за все відповідати: і за страждання російськомовного населення в розкуроченому Харкові, і за мирних жителів, розстріляних у Бучі, і за масові поховання під Маріуполем, і за вбиту ракетою тримісячну дівчинку. А Лавров – той прямо з ранку білугою виє: "Ядерна війна неприпустима! Але ризик її реальний", – і піди ж ти його зрозумій.

Політолог Сергій Марков сокиру війни розрив і махає над черепом: "Румунія за підтримки НАТО і за участю армії України планує захопити Придністров'я і провести масові політичні репресії проти всіх прихильників Росії. Це поставить Росію в дуже складне становище. Після військової операції Румунія планує аншлюс Молдови".

Путіністів ламає: в ході перевірки судна Milan express, на якому за документами перевозили банани з Еквадору, спецслужби Естонії виявили 72 мішки з кокаїном на суму в півмільярда євро. Для маленької Естонії така партія наркоти непідйомна: де взяти стільки наркоманів для освоєння такого щастя? Але країною призначення більшої частини контейнерів позначена Російська Федерація. Дивлячись на одухотворені морди божевільної елітки, що обнюхує вхід до бункера, можна зробити висновок: цим і ядерний грибочок по кайфу. Сам плеш-фраєр з підземелля вже не виринає, і ніхто не знає, на яких препаратах він там процвітає. Висунув морду, поцілував Лукашенка, здристнув назад. Навіть да храму Лужка-строітєля ходити стрьомно: раптом піп Гундяй кагору свого пережре і золоченою рясою задушить? От і доводиться корчитися на фоні хромакея, несамовито хрестячись і застряючи в текстурах.

відео дня

З іншого боку, війна йде, контора пише. Після розкриття групи лиходіїв, які розбазарювали мільярди доларів, виділених на формування "п'ятої колони" в Україні, намітилася здорова тенденція щодо згуртування силових уркаганів довкола паханської тушки. Адміністрацію трясе, зміна курсу на посилення бригади костоломів на борту розвертає "Путанік" у бік масових репресій.

Хто встиг – той поїхав і тепер виє за бортом, розмахуючи біло-синьо-білими ганчірочками. Перестав жартувати гуморист Галкін, проти якого от-от порушать щось кримінальне; ім'я Хаматової вимарали з афіш "Современника": а нічого робити безневинну мордочку на Ризькому взмор'ї.

Всередині пропагандистської машини теж іскрить: подейкують про близьку заміну самого Ернста на кого-небудь ультра-упоротого. На місце гендиректора Першого каналу приміряють навіть жопу Соловйова, але для цього засранця доведеться одразу випилювати дірку в кріслі, щоб дристав, не сходячи з робочого місця.

Часи настали суворі, Z-гівном забруднені всі, а щоб не морщилися – колектор дає установку: це – патріотичне повидло! Всім ковтати і тішитися, пірнати і насолоджуватися!

Зараз під шумок звільнимо Молдову – і буде нам перемога до 9 травня. Не Київ, так хоча б Кишинів!

читайте такожРосія на межі і може вести війну високої інтенсивності всього кілька тижнів - Валентин Бадрак

Невідомими виведені з ладу дві антени, що передавали сигнали нашого скріпного радіо, тож ворог наступає всім борзим фронтом. А літаки вже облітають Молдову, Бо де "русский мир" – там чисте небо, вільне для прольотів смертоносних Іскандерів. Днями близько 7 ранку парочка крилатих ракет пролетіли на низькій висоті над Запорізькою АЕС. Тож пристрілюємося і тестуємо, і махаємо мордою Лаврова: "Небезпека серйозна, вона реальна, її не можна недооцінювати".

Росія розмістила ракетні установки "Іскандер-М" біля кордону з Україною. Кожна така установка має дві керовані ракети з дальністю понад 500 км і здатна нести навіть ядерні боєголовки. У радіус дії цих установок потрапляють українські Харків і Полтава.

Чим ближче 9 травня – тим ядерніша істерика путло-командувача. Йому обіцяли перемогу за три дні – і кинули, як останнього лоха. Потім пообіцяли до Великодня – і кинули знову, як фембоя на татамі.

читайте такожЧорнобаївка форева, або Чому західні лідери даремно вештаються до Путіна

Але 9 травня – це священний день чорної меси Побєдобєсия; в цей день плешивець мутує у Дєда Побєда, у нього виростають роги і копита, він стає буйним і неприборканим, скаче на палиці і розмахує ракетами, душить Шойгу колорадкою і змушує полки марширувати прямо на кладовищі. У цей день він нервовий і агресивний, як перевертень у повний місяць. Тож до сакрального дня Колорадиці краще що-небудь завоювати. Не Україну і Молдову – так хоча б Придністров'я. А то ніякого венесуельського борошна не напасешся.

От і сепаратист Пушилін заявляє, що "після виходу до кордонів Донецької області потрібно починати наступний етап операції з урахуванням того, що відбувається в Придністров'ї". Ось і відповідь на питання "хіба даремно підривали"? Схоже, дурник щойно, благословясь, злив плани Кремля.

Молдова і Румунія заявили про готовність у разі загострення зачистити окуповане Придністров'я, і в повітрі запахло ракетами. Чому б не відхопити бонусний шматок акурат до 9 травня? Але Румунія – член блоку НАТО, і зіткнення з нею загрожує війною з усім Альянсом, тому гібридничати будемо до кінця: пирхати в бік Заходу про реальність ядерної війни і стверджувати, що в Придністров'я лізе не Росія, а війська "ДНР". Правда, Пушилін кукурікнув невчасно – як би не довелося йому язик відрізати гострою візиткою Яроша. Час нині неспокійний, і бандерівці всюди. Врятованому від доморощених змовників Соловйову не завадило б обсипатися аргентиночкою, пірнути в унітаз і на глибині злитися з ландшафтом, поки не знайшли. Адже наступного разу змову можуть і не розкрити, заткнувши ефірні фонтани. Те ж саме стосується і Скабєєвої із Симоньян, яких трясе чи то від страху, чи то від патріотичної ломки.

читайте такожЧому доля режиму Путіна вирішиться до 9 травня

Мер Миколаєва Сенкевич повідомляє, що місто готується до облоги або нападу ра**истів. За його словами, Росія через Крим перекидає зброю і ресурси, накопичуючи їх у Херсонській області. Схоже, кінець квітня – початок травня стане вирішальним періодом у цій війні. Резервів у путлорогих мало, і всеосяжної перемоги не буде. Тому наказано закріпитися на тих територіях, які забезпечать геополітичну присутність ра**истів. І, рятуючись від патріотичної ломки, люто начісувати бомбу в десять мегатонн – поки не наступить оргазм з останнім спалахом, як дембельський акорд перед відходом до раю.

Олександр Сотник, головний редактор незалежного суспільно-політичного каналу Sotnik-TV, російський журналіст, письменник, публіцист, для Sotnik-TV

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти