Рішення в Кремлі щодо Молдови остаточно ухвалене

24 лютого 2023, 08:15
17947
Мо рф опублікувало повідомлення, яке тільки підтверджує підвищені ризики для Молдови на найближчий час.
Молдова, ВСУ
Мо рф опублікувало повідомлення, яке тільки підтверджує підвищені ризики для Молдови, каже Коваленко / MFA_Ukraine, 59 ОМПБр Якова Гандзюка

Відлік для Молдови?

Мо рф опублікувало повідомлення, яке тільки підтверджує підвищені ризики для Молдови на найближчий час. А саме, було повідомлено, що ЗСУ, нібито готують провокацію для вторгнення в Придністров'я! Провокацію здійснюватимуть бійці "Азова".

Здається черговим шизофренічним маренням і так воно і є, якби не одне "але".

відео дня

21 лютого 2022 року Росія імітувала "наступ" у кількості однієї БМП-2 та одного БТР-70м та знищення їх у районі населеного пункту Ковалі, тобто, за 30 км від тодішньої лінії зіткнення.

Російські пропагандисти створили фейк про диверсійну групу ЗСУ, яка була знищена, але трупи якої не були показані, а знищена техніка була наспіх і вельми неякісно пофарбована в український піксель. Та й БТР-70м на той момент не стояв на озброєнні ЗСУ.

Але мова не про той фейк, а про те, що буквально через 48 годин почалося вторгнення в Україну. І той факт, що зараз мо рф віщає про якусь провокацію ЗСУ, та ще й згадує демонізований "Азов", наводить на думку, що для Молдови відлік міг початися вже цього ранку.

Але, спочатку повинна бути провокація, а потім вже дія. Тому, поки очікуємо чергового спектаклю для омських і магаданських маргіналів, які відволікаються від споглядання зростання фекальних сталагмітів в своїх під'їздах подібними новинними шоу, а потім вже за розвитком подій іншого порядку.

Схоже, рішення в Кремлі щодо Молдови остаточно ухвалене і росіян абсолютно не бентежить, що їх угруповання в даному регіоні знаходиться в ізоляції і в разі звернення Кишинева до Києва за допомогою перетворюється в гурток суїцидників.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти