РФ опинилася в положенні вовка з байки Крилова "Вовк на псарні"

9 вересня 2023, 06:25
Росія запросила 12 вересня засідання Ради Безпеки ООН через постачання західної зброї в Україну.
ООН
Росія запросила 12 вересня засідання Ради Безпеки ООН / фото: ua.depositphotos.com

З ранку згадалися слова Черчілля - я сподівався померти від старості, але я помру від сміху. Привід наступний - Росія запросила 12 вересня засідання Ради Безпеки ООН через постачання Західної зброї в Україну. За словами заступника голови РФ в ООН Полянського на засіданні планується обговорити поставки Західної зброї і "інші фактори, що негативно впливають на перспективи врегулювання кризи на Україні і навколо неї".

Ось воно як, Михалич. Коли в кінці лютого 2022 року я писав, що РФ опинилася в положенні вовка з байки Крилова "Вовк на псарні", я звичайно розумів, що тоді це були більше мої бажання, ніж доконаний факт. Але ось пройшло півтора року і ситуація розвивається точно як в тій байці. З останнього, Україні передають снаряди зі збідненим ураном і обіцяють передати заморожені активи РФ. Це тільки з останнього. А закінчується байка так:

И волчью вашу я давно натуру знаю;

відео дня

А потому обычай мой:

С волками иначе не делать мировой,

Как снявши шкуру с них долой".

И тут же выпустил на Волка гончих стаю.

Хто такий Гела Васадзе?

Гела Васадзе народився 27 вересня 1968 року в місті Одеса. Закінчив Казанський державний університет, магістр соціально-політичних наук. Активний учасник "Революції троянд" в АР Аджарія. У різний час працював у структурах неурядового та комерційного сектора, а також у системі виконавчої влади.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти