Фатальні прорахунки хазяїна Кремля: як Путін залишився біля розбитого корита

20 червня 2022, 11:43
На Путіна ополчився весь світ. Тепер уже можна стверджувати, що навіть від Китаю Росія не отримає ніякої зброї і допомоги.
Трагедією для Путіна стала мінлива на очах політика Китаю щодо Росії
Сподівання Путіна на план розколу ЄС не виправдався, а на додачу до всього і Китай не стане йому допомагати / Фото Reuters

Путін не очікував, що корумпована ним із потрохами оптом і в роздріб політична еліта країн Євросоюзу згуртується і проявить солідарність з Україною. Виявилося, що ці боягузи більше бояться за своє життя, ніж хочуть смердючих газових відкатів від бункерного в'язня. Так-сяк вони прийняли безпрецедентні "пекельні" санкції, розширюють і поглиблюють їх. Так само повільно розгойдуються і з поставками важкого озброєння Україні. Але вони наростають.

Приїзд 16 червня до Києва найнадійніших кремлівських васалів – Макрона, Шольца і Драгі – продемонстрував Путіну зневагу до нього з боку тих, хто багато років клював хлібчик у нього з долоні. Пахана публічно опустили його ж шістки. Просто на очах усього світу!

Ясно, що фінансова, військово-технічна, дипломатична і політична допомога Євросоюзу і європейських країн Україні продовжиться до перемоги і буде тільки наростати.

відео дня

Чемберленізація і шредеризація Європи обійшлася Путіну за останні двадцять років в сотні мільярдів доларів і євро. Однак все невдячні європейці злили в унітаз.

Сподівання Путіна на план розколу і розвалу Євросоюзу не виправдалися. Євросоюз єдиний і згуртований, як ніколи.

Ще більшою трагедією для Путіна стала політика Китаю щодо Росії, що змінюється на очах.

Тут можна багато чого написати, розмова довга. Зведу все до головного. Путін отримав відповідь на питання "чому Захід раптом перестав боятися російського ядерного шантажу?". Виявилося, скринька відкривається просто. У стратегічні плани Пекіна не входить занурити світ і китайську цивілізацію в ядерну зиму.

читайте такожЯк Путіна принизили кілька разів поспіль

Тут наміри Вашингтона, Європи і Пекіна збігаються. Навіщо їм апокаліпсис, коли життя таке прекрасне і дивовижне? Торговий оборот із США у Китаю становить 40% ВВП, з Євросоюзом – трохи більше. Китай цікавить тільки економіка, Торгівля і його безперервний розвиток. У цих планах немає ні тактичних, ні стратегічних ядерних ударів бункерного ідіота. Крім того, по всьому світу проживає 1 млрд 700 млн китайців. Тож, якщо Путін тільки надумає потягнутися до кнопки, то одразу по Росії полетить як із Вашингтона, так і з Пекіна. І тоді частина суші під назвою Росія припинить своє існування.

читайте такожСША і Китай спільними зусиллями будуть пережовувати Росію наступні півстоліття

Навряд чи у гедоніста, любителя розкішного життя, палаців і яхт, батька і діда багатьох дітей і онуків є такий бункер, де він вціліє. Путін – боягуз і боїться смерті. Навіщо ж він на кремлівських галерах накрав за 22 роки 260 млрд доларів? Щоб здохнути? Дуже сумнівно.

Сі стверджує, виправдовуючись перед своїми однопартійцями по політбюро компартії, що він погоджував війну Росії в Україні, що Путін його обдурив. Напевно, Сі має на увазі, що повірив Путіну – повірив у його дурнувату ідею завершити спецоперацію в Україні за 78 годин і дав на це відмашку.

читайте такожРосія всього за крок до застосування проти неї зброї максимальної вражаючої сили

Тепер можна стверджувати, що ніякої зброї і допомоги від Пекіна Росія не отримає. А, крім того, Китаєм будуть дотримані всі санкції, накладені на Росію.

Бункерний дід війни залишився один біля розбитого корита, і на нього ополчився весь світ.

Юрій Радухін, публіцист, політичний експерт

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти