Росіяни вбивають всіх українців однаково

27 жовтня 2022, 19:20
Росіяни вбивають всіх українців однаково - і тих, хто за праву ідеологію, і тих, хто за ліву ідеологію, і центристів, і всіх інших.
Российские военные, уничтоженная российская техника
Росіяни вбивають всіх українців однаково, каже Шуклінов / Reuters, Генштаб ВСУ

Просто, щоб не забувати.

Росіяни вбивають всіх українців однаково - і тих, які голосували за Зеленського, і тих, хто голосував за Порошенка, і тих, хто не ходив на вибори.

Росіяни вбивають всіх українців однаково - і тих, хто за праву ідеологію, і тих, хто за ліву ідеологію, і центристів, і всіх інших.

відео дня

Росіяни вбивають всіх українців однаково - і тих, хто ходить до ПЦУ, і тих, хто ходить до УПЦ ПМ, протестанців, хто ходить до синагоги, до мечеті, або не вірить.

Росіяни вбивають всіх українців однаково - і тих, хто мало заробляє, і тих, хто багато заробляє, і тих, в кого гарна освіта, і тих, в кого немає освіти.

Росіяни вбивають всіх українців однаково - і чоловіків, і жінок, дітей, літніх людей та будь-які інші гендери.

Росіяни вбивають всіх українців однаково - і гетеросексуалів, і гомосексуалів, і лезбійок, і бісексуалів та всі інші орієнтації.

Росіяни вбивають всіх українців однаково - і мешканців Києва, і мешканців Одеси, і мешканців Дніпра, і мешканців Харкова, і мешканців Львова та всіх інших міст, містечок та сел.

Росіяни вбивають всіх українців однаково - і тих, хто за НАТО і ЄС, і тих, хто проти НАТО і ЄС, тих, хто за позаблоковість і тих, хто за особливий шлях України.

Коли ви хочете "перемогти" в коментарях чи в постах, або будь-яким іншим способом людину з українським паспортом - згадайте цей пост.

Ви можете бути різними. Але задля виживання нашої нації, ми маємо всі разом об'єднатись і перемогти того, хто хоче нас вбити. Бо в окопах всі люди різні, але один одного захищають і вмирають один за одного - і ті, що вірять і не вірять, і ті, які голосували і не голосували.

Всі маємо стати поруч і битись. Бо росіяни хочуть вбити нас усіх - абсолютно усіх, таких різних та не схожих один на одного українців. Поважайте українців. Допомагайте українцям. Які б ми різні не були - більше ніхто інший поруч в окопі (в тому числі в тилу) не допоможе і не захистить.

Ми переможемо разом.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти