Російські "пропага**они" знову потрапили пальцем в небо

22 вересня 2022, 22:20
Блискуча операція з обміну. І кількість задіяних країн, і імена повернутих героїв, і синхронізація з виступом президента Зеленського в ООН.
Російські 'пропагандони' знову потрапили пальцем в небо
Відбудася блискуча операція з обміну, каже Яременко/ УНИАН и Telegram

Відсутність будь-яких витоків (санкціонованих - з метою піару чи несанкціонованих - через недисциплінованість виконавців і т.п.) інформації щодо обміну - це хороше вагоме свідчення зрілості державного апарату та причетних до організації обміну посадовців. Мовчати під тиском часами дуже несправедливої критики та постійних інформаційних кампаній "нагадаємо про азовців" зрозуміло, що було важко.

Витримали, промовчали - і результат перевищив сподівання.

Признаюсь чесно, я відчував певне полегшення від думки про те, що Медведчук сидить. З двох причин.

відео дня

По-перше, занадто довго занадто багато на ньому сходилось різних потоків, напрямків і проектів російської підривної діяльності. Останнє десятиліття він цілком вірогідно був ключовою особою в реалізації російських політичних та інших амбіцій в Україні.

По-друге, ув'язнення Медведчука давало мені хоч можливо і ілюзорне, але сподівання, що справедливість восторжествує і щодо Порошенка.

Життя людей важливіше за будь-які ілюзії.

Блискуча операція з обміну. І кількість задіяних країн, і імена повернутих героїв, і синхронізація з виступом президента Зеленського в ООН.

Але найважливішою політичною складовою чи наслідок обміну, що відбувся, я би назвав навіть не піднесення серед українців, а відчуття зради серед російської партії війни.

Російські пропага**они, які розбризкували отруйну слину ненависті з моменту потрапляння азовців в полон, знову потрапили пальцем в небо: ніяких судів, як злочинців, ніяких розстрілів чи страт за вироками т.зв. судів в т.зв. Л/ДНР. Усі ті, кому російські яструби та пропага**они приписували неонацизм і "восемь лет уничтожения народа Донбасса" живі і на волі. Понад це, дехто зі звільнених за кілька місяців ймовірно повернеться до лав ЗСУ.

Останніми днями путін відверто загравав з російською партією війни, яку окрилювали мрії про нові наступи і територіальні завоювання внаслідок мобілізації і т.д.. Їх просто використали. Чи компенсують їх зарплати їх приниження - це ми побачимо ближчим часом.

Також побачимо ми ближчим часом і те, чи залишились в росії скільки-небудь помітні політичні чи інші суспільні сили, що підтримують путіна?

Хочеться також привітати сім"ї, які дочекались своїх та наших героїв живими.

Хочеться обнадіяти і підтримати ті сім"ї, разом з якими ми продовжимо сподіватися, вірити і чекати.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти