Російський генерал показав, наскільки контрнаступ є успішним

13 липня 2023, 19:20
Навколо всі якось настільки зосереджуються на просуванні, що не бачать інших важливих перемог.
Російський генерал показав, наскільки контрнаступ є успішним
Російський генерал показав, наскільки контрнаступ є успішним, каже Андрусів / фото: 14 ОМБр Романа Великого

Побіжні успіхи контрнаступу.

Навколо всі якось настільки зосереджуються на просуванні, що не бачать інших важливих перемог. Я багато разів писав, що російська армія сьогодні прямує в 1916 рік. І ви можете це спостерігати зараз вже активно.

Спочатку Пригожин. Він прискорив розвал російської армії. Більше того, я переконаний, що його бунт був успішним. Він досягнув багато чого. Але про це окремо напишу.

відео дня

Вчора заява командира 58 армії генерала Попова, і його звільнення. Фактично, генерал Попов показав, наскільки контрнаступ є успішним. Він пішов проти свого керівництва, розповідаючи правду про програну контрбатарейну боротьбу і втрати. І ви це бачили в наших зведеннях, де стрімко виросла цифра знищеної артилерії.

Очевидно, що генерала такого рівня змусити йти проти свого керівництва міг тільки відчай і дуже поганий прогноз на перспективи.

Однак, ще більшим доказом руйнування російської армії є те, що кадровий бойовий генерал вийшов в публічну площину. Нечувано для оркостану.

Все це є результатом контрнаступу. Думаєте, Пригожин би наважився на марш, без тиску по всьому фронту наших військ? Попов би пішов на такі відчайдушні кроки? Ні.

Ці побіжні успіхи можуть мати значно більше значення для перемоги, чим просування на кілька десятків кілометрів.

Джерело

Хто такий Віктор Андрусів

Віктор Андрусів – політичний і громадський діяч, заступник голови Донецької військово-цивільної адміністрації з гуманітарних питань (2015-2016), радник голови Міністерства внутрішніх справ України та керівника Офісу президента, виконавчий директор Українського інституту майбутнього (2016-2020). Нині – боєць ЗСУ, пише Вікіпедія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти