Росії потрібно готуватися до війни на її території

12 квітня 2022, 11:16
Бойові дії в Україні зараз йдуть все більше у парадигмі Портоса: "Я б'юся, тому що б'юся". Тому Росія готується до плану "Б".
обстріли, війна на Донбасі
Росія готується до можливої військової загрози / Reuters

Жовтий рівень терористичної небезпеки введений з 11 квітня в шести регіонах Росії. Повністю на території Бєлгородської, Брянської, Курської областях, а також в межуючих з Україною районах Воронезької області і Краснодарського краю. Крім того, стан загрози введено і на півночі Криму.

По всій видимості, йде підготовка до майбутнього (і вже недалекого) стану перманентної військової загрози і стан "ні війни, ні миру" з Україною.

З беззастережною капітуляцією не зрослося, з парадом в Києві теж, залишається досить неясною ситуація зі звільненням Донецької області і під питанням майбутнє "коридору" між Кримом і Росією.

відео дня

Бойові дії зараз йдуть все більше в парадигмі Портоса: "Я б'юся, тому що б'юся". Потрібно вбити ще кілька тисяч людей, зруйнувати ще кілька сотень квадратних кілометрів території, інші цілі цієї "Не-війни" вже недосяжні.

Тому переходимо до плану "Б" і готуємося обороняти свою територію. Денацифікація і демілітаризація вдалися як ніколи.

Росія остаточно втратила здатність до управління проектами на всіх рівнях. Все (абсолютно все), що робить режим в Кремлі, не може бути доведено до хоч якогось логічного, нехай і проміжного, кінця.

читайте такожСтратегічна помилка Путіна: чому російська армія загрузла в українських степах, як оса в сиропіВтрата здатності до проектного управління - один з найважливіших маркерів банкрутства. Воно вже відбулося, і в цьому потрібно віддавати собі звіт. Питання полягає лише в тому, коли цей стан буде зафіксовано, осмислено і буде запропонований хоч якийсь варіант повної відмови від збанкрутілої системи управління, звільнення всієї керуючої верхівки і створення нового проекту, нової моделі на руїнах катастрофи, що сталася.

Можна, звичайно, тягнути і далі. Якийсь час. Але потрібно розуміти, що це призведе лише до збільшення ціни, яку доведеться платити за вихід з нинішнього безнадійного стану.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти