Росія підвищуватиме інтенсивність атак по містах: названо ключову дату

26 вересня 2024, 08:10
3183
Залишилося півтора місяця. Якщо у росіян не вийде обрушити фронт до виборів, вони не зможуть розіграти карту допомоги Україні як провалу Америки.
удар по Харькову
Удар по Харкову / Колаж: Главред, фото: Telegram

Удари бомбами по Харкову, удар бомбами по Запоріжжю, удари по Сумах, по Кривому Рогу, по Херсону, не кажучи вже про постійні атаки на міста на Донеччині, - це вкладається в канву, яку я відзначив три тижні тому. До виборів у США у Росії залишився тільки один аргумент: підвищувати інтенсивність атак по містах і градус звірств проти цивільних. Тому що Сили оборони України продовжують відбиватися і зламати їх у ворога не виходить.

Тільки зсередини. З тилу.

На жаль, ефективної протиотрути цим ударам немає.

відео дня

Учасники американських виборів показують, що глибоко втягуватися в українську ситуацію і робити її важливою частиною порядку денного вони не хочуть.

Достатніх технічних засобів до листопада точно не буде. Можуть бути заяви і точкові поліпшення. Хочу помилитися.

Тому: там, де виходить не ігнорувати сигнали тривоги - не ігноруйте. Поради щодо осені були навесні. Хто встиг відреагувати - той встиг. Зараз важливо не шарахатися.

Успіхи дальніх ударів по Росії всі бачили. Ефект від виносу арсеналів і складів із боєприпасами має проявитися через кілька тижнів після інцидентів (тобто - на початку жовтня). Якщо будуть ще такі ж успіхи - то і тиск по фронту може трохи знизитися.

Залишилося півтора місяця. Якщо у росіян не вийде обрушити фронт (навіть якщо будуть ще втрати територій) до виборів, вони не зможуть розіграти карту допомоги Україні як провалу Америки. І тональність розмов у листопаді буде не та, яку вони б хотіли. Саме в листопаді будуть усі реальні рішення щодо 2025 року і в США, і в Європі.

Доведеться терпіти.

Хто такий Олексій Копитько

Радник міністра оборони, блогер, журналіст. Проживає у Харкові. Активно коментує в соцмережах події, що відбуваються в країні і світі. Працював координатором проєкту "Флот-2017". До цього обіймав посаду заступника голови правління Українського центру розвитку музейної справи.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти