Росія - дике минуле західної цивілізації

30 липня 2022, 08:05
Дике начало, без етики і культури, з жагою поглинання, без будь-яких обмежуючих норм. Дике минуле західної цивілізації.
Окупант
Окупант-садист, який кастирував бійця ЗСУ

Я думаю, що вчорашній злив відео з кастрацією бійця ЗСУ і злочин в Оленівці - ланки одного ланцюга. Очевидно, що подібні відео не зливаються просто так, без санкції. Росії хотілося б, щоб українці почали свої звірства, щоб дати заходу сигнал "вони там всі однакові, це війна варварів, навіщо вона нам". Росії все одно, а по Україні це може вдарити. Оленівка ж запускає ще один дискурс.

По-перше, і, це ключове, приховування вбивств військовополонених, особливо з "Азовсталі".

По-друге, це формування дебільного наративу "це Зеленський наказав здатися захисникам Азовсталі", який тим не менш, лягає в канву порохоботствуючих з подальшою розгонкою зради.

відео дня

Тому наше завдання купірувати їхню стратегію. Зберігати людяність і не повторювати їхні звірства, розповісти всьому світу, що Росія на кожному новому витку історії робить нову Катинь і ГУЛАГ, посилати провокаторів, що педалюють розгойдування внутрішніх конфліктів.

Олег Хом'як правий, коли пише, що "реально, таке враження РФ це якийсь архаїчний монстр, глибокі шари несвідомого культури, дикий, пристрасний і без розуму. Як і зображували на картах до Першої світової війни.

Дике начало, без етики і культури, з жагою поглинання, без будь-яких обмежуючих норм. Дике минуле західної цивілізації".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти