Росія повинна розвалитися на 10-15 держав

10 березня 2022, 07:41оновлено 30 березня 2022, 16:50
Україна повинні убезпечити себе від нападу Росії на найближчі 40, а краще – 100 років. А для цього потрібно дотримати дві умови.
Ніхто не повинен купувати нафту і газ у Росії, тоді її розпад буде неминучий
Кращий спосіб розбити РФ на кілька частин – обкласти з усіх боків санкціями і ембарго

Про війну.

Ми рухаємося до перемоги. Нічого не змінюється, слава богу.

Треба продовжувати ще якийсь час. Україна повинна не просто дати п...зди Росії – це і так відбувається. Ми повинні убезпечити себе від нападу Росії на найближчі 40, а краще – 100 років. Переконувати росіян, як ви зрозуміли, безглуздо – розумні і з совістю в меншості. Значить, необхідно самим створити всі умови.

відео дня

читайте такожСамогубний похід Росії проти всього світу

Перша умова – знищити якомога більше техніки. Спалити і забрати трофеями стільки, щоб вони відновлювалися роками. А з урахуванням допотопних російських технологій без імпортних комплектуючих – десятиліттями.

Друга умова ще важливіша. В ідеалі Російська імперія повинна розвалитися на кілька держав, краще 10-15. Єдині вони занадто великі, щоб не нападати. На жаль.

Кращий спосіб їх розбити на кілька частин – обкласти з усіх боків санкціями і ембарго. В ідеалі відрізати Москву від газу і нафти.

Особливо важливо дотиснути Китай. Ніхто не повинен купувати нафту і газ у росіян, ніхто не повинен продавати їм сучасні технології та комплектуючі. Тоді розпад РФ неминучий. Дрібні держави на місці імперії мають шанс стати демократичними. Або не мають. Все одно.

читайте такожСША планують вбити останню надію Путіна

Захід, звичайно, підставив Україну. Холоднокровно спостерігає, як помирають українці, як наші війська перемелюють колись другу армію світу. Та не буде в нас ні краплі сентиментів щодо західних політиків. Людям Заходу – респект за підтримку. У такі моменти завжди зрозуміло, чим люди відрізняються від політиків.

Висновок: все відбувається правильно, нехай і дуже болісно. Час працює на Україну.

Перемагаємо прямо зараз.

Сергій Лямець, журналіст

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти