Росія йде на чисту анексію

12 серпня 2022, 20:34
Офіційний сайт "ЛНР" детально висвітлює підготовку до референдуму, не оголошуючи дати, але адміністративне опрацювання теми явно під 11 вересня.
Медведєв
Медведєв в Луганську

Все-таки треба так розуміти, що візит Кирієнка, Медведєва, Бортникова і Бастрикіна, тобто "АП-Радбез-ФСБ-СК" в Луганськ - це свідчення того, що Москва орієнтується на заявлений план повністю зайняти до кінця серпня Луганську і Донецьку області і 11 вересня провести все-таки референдуми.

Офіційний сайт "ЛНР" детально висвітлює підготовку до референдуму, не оголошуючи дати, але адміністративне опрацювання теми явно під 11 вересня. На відміну від 2014 року не буде ніякого аналога "Мінських угод", це чиста анексія в результаті агресії, загарбницької війни.

відео дня

Тому ніяк мікшувати наслідки анексії в глобальній дипломатії вже неможливо, тим більше, що за п'ять місяців війни Росія вже вийшла з усіх глобальних комунікацій, ніяких посередників у врегулюванні немає.

Піде все можливе - конфіскація зарубіжних активів, розширення транспортного ембарго, слідство про військові злочини міжнародного кримінального суду, на відповідальних за агресію будуть видані ордери (як зараз на Бабакова в США), "країна-Ізгой", "спонсор тероризму". 20 років Володимир Володимирович водив свій народ по пустелі і ось - довів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти