Росія починає шарахатись від Путіна, або З чим пов'язана нова істерика Медвєдєва

8 червня 2022, 09:16
Передчуття великих потрясінь і тваринний страх примушують Дімона гнати. Він реально жене в своїх постиках, намагаючись переплюнути Путіна у фривольності.
Росія починає шарахатись від Путіна, або З чим пов'язана нова істерика Медвєдєва
Путіну вже мало крові українців. Він хоче крові ближніх і Медвєдєв це передчуває / УНІАН

Про Дімона Медведєва і його хамську епістолярію в телеграм-каналі. Не просто так він активізувався, підкреслено хамський вальяжний стиль письма також обраний не просто так.

Очевидно не просто так розкручуванням цього посту займається, наприклад, директор центру політичної кон'юнктури та досвідчений політичний інтриган Алєксєй Чєснаков, який, у свою чергу, є близьким соратником "репресованого путінським режимом" за розкрадання на Україні (саме в цьому контексті варто писати не в, а на Україні, бо фінансові засоби, що виділялися на різного роду кремлівські проекти в Україні, очевидно великою мірою в Україну ніколи так і не потрапляли) Владислава Суркова.

Колись молоді пітерські вовки, а зараз кремлівські передпенсіонери випили стільки крові, що її запах, здається, єдине, що оживляє їх вампірські тільця і мізки. Казкові гроші вони вже мають давно - і це їх більше не збуджує, тим більше, що фінансові потоки до їх кишеней не ослабнуть ніколи. Росія ослабне. Та власне вже. Але красти в ній влада завжди буде в масштабах пропорційних території та природним багатствам країни (можливо масштаб корупції - це єдине, що впевнено робить Росію великою).

відео дня

Тому єдиним енергетиком російських правителів стала кров.

Настільки, що Путіну вже мало крові українців. Він хоче крові ближніх - генералів, радників тощо. І він не звик собі відмовляти у своїх бажаннях.

Саме ці бажання, схоже, викликають політичні судоми у чортів калібру поменше. У тих, які з одного боку з жахом думають про те, що в тазику з кров'ю, в якому Володимир Володимирович омолоджує щодня ноги, може бути і їх кров, а з іншого боку - мають достатньо хворобливу фантазію, щоб уявити себе на місці того, хто приймає омолоджуючі ванни з крові.

Росія приходить в рух. В рух її приводять і невеличкі бісики, що дезертирують зі страху з поля бою в Україні чи навіть до України, і батьки перемолотих в м'ясорубці хворобливих путінських геополітичних фантазій дітей - адже пропаганда вбила в їх тупуваті голови, що їх діти герої, а військомати з ФСБ, боячись що народ пережере кривавого фаршу, заборонили згадувати про смерть цих "героїв", поставивши цим у ступор навіть найбільш затятих прихильників вигадки про "русское величие".

читайте такожЧому запанікувала і метушиться РосіяАле невдоволені і генерали. Розбещені путінським придворним етикетом вони свято вірили, що велич Росії походить від розміру їх статків, а Путін - вожак зграї, який не дає образити своїх. І вони зараз не можуть повірити, що, виявляється, Путін реально вірить у всю ту беліберду про велич. Вони ж усе життя були переконані, що від них вимагається лише погоджуватися, піддакувати і вдавати те, що говорив Путін. Тепер же від них вимагають не вдавати, а продемонструвати. А це зовсім інші правила, які ніхто не обговорював і на які ніхто не погоджувався.

Тому декому довелось виїхати аж на ротні опорні пункти в районі Чорнобаївки чи Ізюму, де по ним непогано відпрацьовує українська артилерія.

Але і це не вберігає верхівку від репресій.

А тут хочеш-не хочеш, але тема Гааги звучить все частіше і виразніше.

Тому Росія приходить в рух. А точніше - починає шарахатись. Історично ця країна через власну географію, некерованість і безалаберність ніколи не вміла мирно передавати владу.

Передчуття великих потрясінь і тваринний страх примушують Дімона гнати. Він реально жене в своїх постиках, намагаючись переплюнути Путіна у фривольності, несмаці, Лаврова - в хамстві, а Скабєєву - в ідіотизмі.

Путіну цей гон можна "продати" - бачиш, як я за тебе і твою лінію стараюсь;

А усім іншим це продається ще краще - бачите, є запасний, якщо не кращий, то точно не гірший за Путіна. І багато хто за цей гон вчепиться як рятівну соломинку.

А за що ж ще? Революції ж в Росії не буде. Тим більше - народної. А ось хто зжере кого у внутрішніх переворотах - це питання.

читайте такожПутін поспішає: чому Росія знову погрожує КиєвуПутін теж не знає відповіді на це питання, а тому щоразу глибше і довше ховається під землею. Непогана ідея в його становищі - звикати до землі.

А Дімон поки сподівається нехитрими піар-ходами (на хитрі там щось не виросло) сподобатись хоч кому-небудь. Зрештою, кажуть же, що місце коміка звільнилось. Хай побореться.

Богдан Яременко, народний депутат, дипломат, керівник Фонду Майдан закордонних справ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти