Росія остаточно визначилася зі своїм майбутнім: концтабори, геноцид і війни

20 січня 2023, 06:44
У Росії, яка за сучасними мірками нічого не вміє і не може робити - тільки війна в голові.
путина
Якщо путінський режим якимось дивом вціліє, то війна буде нескінченною / скріншот

Путінська орда, яка вже восьмий місяць штурмує маленький Бахмут - наосліп лупить місто, намагаючись довести його до "маріупольської кондиції". Ніяких інших тактик, крім тактики "руїни і трупи" у орди, що складається на 80% з тяжких кримінальників і армійських ідіотів, немає і не з'явиться.

Тактика надзвичайно жалюгідна і навіть загадкова, так як процес "оволодіння містом" завжди передбачає повне знищення об'єкта. Але! Російська армія незмінна. Навіть "захопити" вона нічого не може. Може тільки вигадити, роздовбати і запакостить, знести під "нуль" разом з населенням і житловими будинками.

відео дня

Так давно вже зрозуміло, що у Росії, яка за сучасними мірками нічого не вміє і не може робити - тільки війна в голові. (Їй реально нічим більше зайнятися.)

Якщо путінський режим якимось дивом вціліє, то війна буде нескінченною. Росіяни привчаться жити в "чорному пакеті" кошмару, в злиднях, в похоронках і мобілізаціях. Якщо режим впаде, то його змінить наступний, не менш підлий і небезпечний, який з часом теж стане загрозою планеті. У декларації шойгу все гранично ясно: Росія остаточно визначилася зі своїм майбутнім. Це величезна армія, великомасштабні війни, грабежі, геноциди та окупації.

Щоб забезпечити покірність населення, яке можна буде "витрачати" на ці забави - внутрішній порядок в країні буде "міцнішати і лютіти", наближаючись до ідеалів концтаборів і гітлерівської Німеччини.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти