Нове "чарівне" життя в Росії – про що віщатиме Путін на економічному форумі

16 червня 2022, 11:25
У Росії залишається один надійний покупець нафти і газу – таліби. Вони куплять все, що не змогли купити зі знижкою індуси і китайці.
Вся російська економіка зараз в стані
Путін виступить на економічному форумі перед талібами і терористами "ЛДНР"/ Колаж УНІАН, Reuters

Кажуть, Путін виступить на економічному форумі перед талібами і терористами з "ДНР" і "ЛНР" і оголосить новий світовий порядок. І правда, де ж його ще оголошувати, як не в компанії з талібами.

Що ж може сказати Путін? Захід сам загинається від своїх санкцій. А Росія тільки виграє. І запрошує до свого клубу всіх охочих.

Російські картки не принаймают за кордоном?

відео дня

Це тільки плюс. В результаті хакери перестали зламувати російські картки. Все одно на них нічого не купиш.

У Росії виник дефіцит високошвидкісних ліфтів для хмарочосів?

Це тільки плюс. По-перше, здоровішими будуть. Ходити пішки, качати попу можна і без дорогих спортзалів і дорогих західних тренажерів. А, по-друге, які до біса хмарочоси. Це бісівський винахід Заходу, який намагається повторити гріх вавилонян, які почали вважати себе рівними Богу і стали будувати високу вежу. Тим більше, хмарочоси – це місця офісів. Навіщо в Росії тепер багато офісів? Для кого?

Ніяких веж, ніяких хмарочосів, не може бути в місті будівлі, вище купола православного храму. Тим більше, там, на дзвіниці, сидять агенти ФСБ і у них повинен бути хороший огляд.

читайте такожВиття гегемона: чому в Росії щосили готуються до наслідків ядерного удару

От таліби підтвердять. Які до біса хмарочоси? Де ви бачили хмарочоси в Афганістані?

68% доходів бюджету – тепер це доходи від нафти і газу?

Це плюс. Просто плюс. А те, що тепер весь бюджет залежить від того, куплять чи не куплять російську нафту і газ, а, головне – за якою ціною куплять, показує, як залежить Захід від російських енергоносіїв. Тим більше, от Талібан приїхав нафту і газ купувати. У них потужна економіка, великі потреби. Не те, що у цих датчан або німців. На талібів можна покластися. Коли Європа перестане купувати російську нафту і різко скоротить споживання російського газу, завжди залишаться таліби. Вони куплять все, що не змогли купити зі знижкою індуси. І китайці.

читайте такожРосія надриває пупок в Україні і вже не чекає перемог до сакральних дат

У Росії закінчуються чайні пакетики?

Це тільки плюс. Передусім чай – винахід англосаксів. Особливо чай о 17.00. Та й кожен знає, що справжній чай – він не в пакетиках. Його треба дбайливо заварювати і не поспішаючи пити. А поспішати в Росії тепер нікуди. Та й п'ють чай у пакетиках в основному в офісних хмарочосах, а їх тепер не буде, тож і не потрібні ці ваші чайні пакетики.

У Росії проблеми зі зберіганням молока. Кажуть, немає де зберігати?

Це тільки плюс. Тепер росіяни будуть пити тільки свіже молоко. Здоровішими будуть. На свіжому молоці і з підкачаною попою.

читайте такожСкоро Кремль несамовито заволає: як Росія втрачає аргумент, що пояснює анексію Криму

Падіння автопрому на 80%?

Тільки плюс. По-перше, це корисно для екології. По-друге, росіяни пересядуть з автомобілів і швидкісних ліфтів на велосипеди, тож і попа буде ще краще підкачана. По-друге, в Росії завжди можна збирати москвичі. Їде – і гаразд.

От так і вся російська економіка. Їде – і гаразд. А хто проти – таліби розкажуть, що з ними робити. Даремно чи що на форум приїхали.

Сергій Фурса, інвестиційний банкір, спеціаліст відділу продажів боргових цінних паперів Dragon Capital

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти