Росія перетворюється з публічного будинку на концтабір

13 грудня 2023, 09:23
Радикальна зміна країни вимагає і зміни генеральних норм і принципів життя.
Путін, Росія
На Росії хочуть знову змінювати Конституцію / Колаж Главред, фото скріншот з відео, pixabay

Дмитро Медведєв анонсував зміни до Конституції РФ. Все можна пояснити. Тут Медведєв абсолютно правий. Поправки до Конституції РФ необхідні і логічні. Якщо установа змінює рід діяльності, то змінюється і її статут.

Перетворення публічного будинку на концтабір вимагає змін не тільки порядків, а й базових установок.

Проста обмотка борделя колючим дротом і регулярні побиття персоналу - це напівзаходи, тхне свавіллям. Працівниці повинні розуміти те, що ранкова заливка окропу в їхні вульви - це не примха начальства, а "священні правила установи". Переконавшись в тому, що заливка прописана в статуті - вони будуть охоче розсовувати ноги і корчитися з почуттям виконаного обов'язку.

відео дня

Взагалі, всякий "припис згори гіпнотично діє на ідіотів і ідіоток. Зведення будь-якого марення і садизму в ранг "закону" - позбавляє 99% населення будь-якої волі до опору. Випаровується навіть "невдоволення".

Так і Конституція Росії. Радикальна зміна країни вимагає і зміни генеральних норм і принципів життя. Їх необхідно прописати і втілити в "розумні фрази".

Обов'язок керівництва концтабору - скласти чіткий розпорядок роботи газових камер, печей і тортур. Так само необхідно позначити черговість спалення ув'язнених. Вони повинні знати, що по четвергах горять бабусі, а в середу вранці-брюнети. Досвід показує, що чим більше на статутних документах стоїть "орлів і печаток" - тим охочіше жертви займають чергу до печей. Та й взагалі - добротний, грамотно складений статут концтабору - найкраща гарантія стабільності його роботи і прекрасного настрою, як в'язнів, так і начальства.

Так і з Росією. В її "статуті" поки відсутні параграфи, які наказують громадянам обов'язок здохнути за режим і галюцинації президента. Звідси - деяке невдоволення і всякі "солдатські вдови", емігранти та ін внесення нових поправок до Конституції має вирішити всі ці питання і згуртувати росіян.

Хто такий Олександр Невзоров?

Олександр Невзоров - радянський, російський та український громадський діяч, опозиціонер, блогер, телеведучий; депутат Державної думи чотирьох скликань. Довірена особа кандидата в президенти Росії Володимира Путіна на виборах 2012 року. Різкий критик Путіна протягом останніх років. Від листопада 2015 р. — ведучий програми "Паноптикум" на телеканалі "Дождь" спільно з Василем Уткіним, із січня 2017 р. - постійний гість щотижневої програми "Невзоровские среды" на радіостанції "Ехо Москви". 3 червня 2022 року, як повідомив сам Олександр, йому та його дружині Лідії Невзоровій, за указом президента України Володимира Зеленського, надано українське громадянство за визначні заслуги перед країною.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти