Росія зможе завдати наступного масованого удару не раніше 9-10 січня

31 грудня 2022, 16:27
Сьогоднішній удар був жалюгідною конвульсією РОВ від свого безсилля. Але ворог буде переможений, а жодна його конвульсія не змусить нас впасти у відчай.
Рактений удар по Києву
Росія зможе завдати наступного масованого удару не раніше 9-10 січня, вважає Коваленко / t.me/tymoshenko_kyrylo

Сьогодні по території України було завдано ракетного удару російськими окупантами.

Попередньо, британська розвідка попереджала, що Росія може зіпсувати свято українцям масованим ракетним ударом.

Напередодні удару я опублікував свій скептичний погляд з цього питання.

відео дня

Насамперед я піддав сумніву те, що Росія може здійснити на Новий рік масований удар по Україні, а те, що зробить, то це буде - штучні погрози і психологічні атаки, від безсилля реалізовувати терор щодня і щогодини.

Що ж, розберемося.

Загальний боєкомплект застосованих ракет склав 20 од. Допоміжно застосовувалися дрони-камікадзе Shahed-136/131, які я так само згадував.

Результативність цього удару?

В першу чергу тому, що удар був не масованим і БК недостатній для максимального прориву ППО.

Для максимального прориву ППО України, Росії необхідно накопичення боєкомплекту 50-60, а все, що понад можна вважати як ефективну складову прориву. Це не означає, що дану кількість слід запускати одночасно, досить хвилями, 2-3, адже є фактор виснаження ППО.

Таким чином, середній показник удару по території України з максимально ефективним проривом ППО це 70+ ракет, як уніфікованої, так різношерстої номенклатури. У цей комплекс прориву так само можуть входити БПЛА, як окремо взятий елемент виснаження ППО.

Що сталося сьогодні?

Був не масований, а обмежений ракетний удар. Внаслідок чого був мінімальний ефект прориву ППО, але окупантам був важливий саме психологічний фактор впливу на населення.

Далі.

Попередній удар відбувся 29 грудня. Середній період підготовки БК для максимального прориву ППО 1,5-2 тижні. Тобто, грубо кажучи, 5-7 ракет на добу. Фактичний за минулий період часу, дві доби, з урахуванням залишкового БК накопичення відповідає сьогоднішньому удару.

Ось власне все... Це суха і твереза аналітика, не схильна до емоцій і істерики. Вона відбивається в цифрах, бездушних і холодних, але які pавжди відповідають дійсності більше, ніж панічні реляції і жовчовиділення від якоїсь самонедостатності.

Мені дійсно було неприємно сьогодні бачити вал критики мого поста про те, що Росія не зможе раніше 7-9 січня здійснити масований удар по Україні. Дивним чином, замість того, щоб вдуматися в написане, де було все розкладено по поличках, почалася критика...

Результат?

Результат простий.

Після сьогоднішнього удару рф зможе нанести наступний масований з максимальним ефектом прориву ППО не раніше 9-10 січня. Але не раніше. Все, що раніше - штучні погрози і психологічні атаки, від безсилля реалізовувати терор щодня і щогодини.

Знайомі рядки, так? Запам'ятайте, зафіксуйте. І якщо побачите над головою 30 ракет Х-101, 6 або 7 січня, то запам'ятайте вже, що це не масований ракетний удар з максимальним ефектом прориву ППО, а рефлексія на бажання нагадати про себе завчасно. "Маніяку терплячка жме".

Сьогоднішній удар був жалюгідною конвульсією РОВ від свого безсилля. І не треба мені писати про те, що люди загинули, зруйновані будівлі. Так, трагедія. Але, аналітика - це не емоції. Це сухі факти, цифри і... бездушність. І розкладений аналіз вище підтверджує нікчемність окупантів і їхніх потуг, без емоцій.

Ворог буде зломлений і переможений, а жодна його конвульсія не змусить нас впасти у відчай.

Слава Україні!

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти