Росія збирається зробити пародію на те, що сталося в Україні після Майдану

25 лютого 2022, 21:01оновлено 25 лютого 2022, 23:16
Путін не хоче домовлятися – він хоче викочувати умови капітуляції.
Путін хоче знищити і Україну, і українців
Путін остаточно звихнувся

Путін звихнувся повністю. У своєму виступі кремлівський фюрер заявив, що владу в Києві захопили наркомани і неонацисти. І що неонацисти і бандерівці стоять загородзагонами за спиною наших військових і змушують ЗСУ чинити опір вторгненню. Тому недоімператор закликав наших військових розгортати зброю проти цих нацистських загороджень.

Нагадаю, що герої зі Зміїного послали російських агресорів на хер чистою російською.

Не можу уявити, про що з ним можна домовитися. Путін реально хоче нас знищити – і Україну, і українців. І наше сьогодення, і наше майбутнє.

відео дня

читайте такожЗатягування війни на тиждень стане смертю режиму Путіна

Та Путін і не хоче домовлятися – він хоче викочувати умови капітуляції, причому гранично жорсткі умови капітуляції, які повинні будуть виконуватися під дулами автоматів.

Путін має намір захопити Київ і блокувати або, швидше за все, фізично знищити керівництво України. А далі – діяти за тією самою схемою, що і в Криму в 2014 році. Москва розповідатиме, що українського президента немає, що він втік (буде зроблений точний зліпок Януковича), і тому Верховна Рада бере на себе керівництво країною. Рада обере нового спікера – Медведчука і Бойка, і вже з ним Кремль домовлятиметься за наявності російських військ, контролюючих Київ, після бійні, яка тут відбудеться.

читайте такожПерейдений Рубікон Путіна: чому з ракетних ударів по Україні може початися третя світова

Тож Росія збирається зробити пародію на те, що сталося у нас після Майдану, який Путіна особисто зачепив. Тому чи то з Медведчуком, чи то з Бойком він буде домовлятися про невступ до НАТО, нейтральний і федеративний статус України, а також домагатися елементів Федерації у вигляді "ДНР" і "ЛНР".

Іншими словами, Путін хоче домовлятися з тими, кого поставить, про умови неіснування України, в якій ми зараз живемо.

А Захід у цій ситуації просто побоявся реагувати. Лідерами західних країн виявилися далеко не Черчіллі і не Джорджі Буші... Санкції Заходу – сильні, але для того, щоб врятувати Україну, діяти потрібно не тільки санкціями, а й військовою підтримкою, і блокуванням неба. Адже в будь-яких зіткненнях на землі ми цілком впевнено себе почуваємо. Всі наші біди від відсутності сильної авіації.

Олександр Кочетков, політичний аналітик, спеціально для Главреда

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти