Росія стягує на фронт нових окупантів: що задумав Кремль

31 січня 2024, 06:10
Очевидно, що Теплинський вибив для своєї групи військ посилення, під загрозою втрати лівого берега.
Окупанти змінили техніку під Бахмутом
Окупанти / Колаж: Главред, фото: Міноборони РФ

РОВ підсилюють ГВ "Дніпро".

За минулі два тижні РОВ посилили ГВ "Днепр", збільшивши чисельність особового складу на 4 тисячі. Тепер її чисельність становить 77 тисяч.

Так само ГВ "Дніпро" за минулі два тижні наростили компоненту ББ на 100 одиниць, навіть з урахуванням їхніх регулярних втрат. Наприклад, за минулий час було верифіковано знищення понад двох десятків одиниць ворожої техніки тільки в районі Кринок. Наразі загальна чисельність цієї компоненти досягла 1 100.

відео дня

Очевидно, що Теплинський вибив для своєї групи військ посилення, під загрозою втрати лівого берега. Що-що, а успіхи СОУ на лівому березі напередодні виборів президента Росії в Кремлі вже точно небажані.

Так само, вельми показовими зараз є процеси в самій ГВ "Дніпро" з упорядкування та централізації управління морпіхами, десантурою і сухопутниками. При тому, що в основному в Кринках зараз працюють підрозділи 337 ДШП 104 ДШД і 144-ї ОМСБр 18А, решта маси не сидить без діла, але часом без централізації та взаємодії.

Дилема Теплинського - позбутися до виборів плацдарму СОУ на лівому березі, на що йому і виділяється ресурс. Якщо не впорається, позбудуться Теплинського.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти