Росія все більше занурюється у мракобісся

17 березня 2022, 14:24
Україна повинна стати одним з архітекторів нового світу - як переможець варварської орди.
Прапори, Росія, Україна
Україна після перемоги над Росією повинна стати одним з творців нового світопорядку / УНІАН

Вважаю, всім очевидно, що повернення до колишнього світопорядку вже не буде. Причому цивілізований світ зробить все можливе, щоб хвора Росія і подібні до неї більше не змогли творити той жах, який вони творять зараз в Україні.

Однак новий світ проявляється не тільки на геополітичному рівні, а й на чисто побутовому.

Так, в недоімперії набирає популярність двозначне гасло"Росія без ботокса". Це не тільки натяк на похабно молодящегося бункерного фюрера, а й констатація ситуації.

відео дня

Західні фірми припиняють поставки в РФ засобів пластичної хірургії. Там зникає ціла схема досягнення життєвого успіху, коли заповзятливі панянки будь-яким чином роздобувають грошей, на які роблять собі губи, груди, попу і все-все-все. А потім десь на гламурній тусовці підчіплюють багатенького "пильщика бюджету" або його сина і влаштовують собі красиве життя.

Схема руйнується не тільки через крах в РФ сучасної косметології та пластичної хірургії, а й тому, що зникають самі безтурботні нувориші.

У цьому сенсі показовими є одкровення російського мільярдера Фрідмана, творця "Альфа-Банку". Він зараз сидить в Лондоні і міркує, що він — "в облозі": всі його картки заблоковані, у нього навіть немає грошей, щоб найняти прислугу, і він подумує, що доведеться самому робити прибирання в своїй оселі, як у студентські часи.

Пам'ятається, в Росії була популярна пропагандистська теза, що українці їдуть до Європи, щоб мити там унітази. Як щодо того, щоб цим зайнялися Російські колишні мільярдери?

Колишні, бо у світі стрімко формується дуже перспективна професія - "мисливці за скарбами". Мова не про скарби піратів Карибського моря, а про приховані накопичення і активи російських олігархів і чиновників, виведених на захід. Знайдуть і конфіскують все, тому що за це покладається винагорода у вигляді відсотка від знайденого. І Україна має законне право претендувати на значиму частину цих скарбів — така ось реінкарнація легендарного "золота Полуботка".

читайте такожТри варіанти для Путіна: чим може закінчитися війна в УкраїніУ кращому випадку, Росія в Новому Світі опиниться на самих задвірках. Так як вона все стрімкіше занурюється в шалене мракобісся. Наприклад, ігумен Петро, настоятель подвір'я Московського Данилова монастиря - не остання фігура в "Кремлівському православ'ї" - гранично чітко позначив грань між Росією і цивілізованим світом:" слухаєш Моцарта? Значить, ментально ти там. Там - у Зальцбурзі та Відні!". Ну так, в якості альтернативи Моцарту і Баху вони будуть слухати непристойні частівки і хорові славослів'я фюреру.

Правда, замість славослів'я про Путіна на низовому рівні все частіше звучать саме частівки.

Новий світ неминуче гряде. І Україна повинна стати одним з його архітекторів - як переможець варварської орди.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти