Росіян просто розпирає від злоби після Бєлгорода

30 грудня 2023, 20:43
Дуже болючим для РФ виявився цей удар.
Під Білгородом прогриміла серія вибухів
У Бєлгороді сталися хлопки / Telegram

У білгородських пабліках всі дружно розносять керівництво РФ взагалі і Володимира Путіна - зокрема. Адміни в багатьох з них вже закрили коменти.

Аналогічна ситуація і в загальноросійських новинних пабліках, а також в коментарях у видних Z-блогерів.

відео дня

Останні, до речі, поводяться дуже незвично: не лаються, не постять фото і відео. Цілком очевидно, їм дали команду заткнутися, і не розганяти цю історію і не сіяти паніку.

Але за деякими ознаками видно, що їх просто розпирає від злоби - в тому числі на Путіна, який, з їх точки зору, занадто нерішуче діє.

Наприклад, один з них опублікував скріншот сайту Кремля разом з фото засобів інтимної гігієни (простіше кажучи, туалетного паперу) під брендом "червона лінія". Натяк абсолютно прозорий.

Натякати, мабуть, їм дозволили, але відкрито лаятися - ні.

І ще один момент тут простежується: коли вибухи гримлять в Херсоні, Запоріжжі, Генічеську або Донецьку, оголошених "російськими", Z-блогерам абсолютно все одно. Не вважають вони жителів цих міст своїми, що б там не бурмотіла пропаганда. Але ось бєлгородці - зовсім інша справа: їх Z-росіянам дійсно шкода. Дуже болючим для РФ виявився цей удар.

Хто такий Іван Яковина

Народився в Москві, в районі Сокільники, жив там до трьох років. Має українське коріння, предки походять із міста Самбір на Львівщині. З батьками часто переїжджав із міста в місто, проживав у Підмосков'ї, Кишиневі, Санкт-Петербурзі. Навчався в 11 школах.

Закінчив Московський лінгвістичний університет, за спеціальністю — арабіст.

З 2010 року — працював у Києві, писав для сайту "Лента.ру". Після рейдерського захоплення видання у 2014 переїхав до України.

Працює журналістом і політичним оглядачем журналу "Новое время" (Київ), пише Вікіпедія.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти