Росіянам треба ще більше брехати про Україну

10 липня 2021, 07:45оновлено 10 липня 2021, 08:17
Якщо росіяни знову стануть їздити до України так само масово, як і раніше, вони прямо носом почують, наскільки ж тут вільніше.
Путін, пряма лінія 05 пропаганда, зомбі
Якби Росія не полізла до України, там було б ще вільніше / Reuters

Ось я тут пожила майже два місяці і зрозуміла, що правильно російська пропаганда залякує людей Україною, правильно їм впарює, що тут п'ють кров немовлят і всяку іншу, правильно їм навішує моторошної нацистсько-бандерівської локшини на їх довірливі вуха, правильно їх доводить до того стану, що вони реально бояться сюди їхати (я зараз виключаю усіляку вірусну складову і той природний факт, що їх в принципі сюди ніхто особливо й не запрошує).

Вони бояться, тому що їх навчили боятися. І ненавидіти. І правильно.

Бо якщо росіяни знову стануть їздити до України так само масово, як і раніше, вони прямо носом почують, наскільки ж тут вільніше, вони побачать, що можна, виявляється, жити, гуляти, збиратися на "масові заходи" без поліції, автозаків і черг до воріт металошукачів, можна навіть владу сварити по телевізору, причому свою, не сусідську.

відео дня

І, до речі, якби Росія до них не полізла, тут було б ще вільніше, тому що є низка обмежень, які строго і виключно пов'язані з цією війною, типу не можна пускати до себе чужих прихильників анексії, не можна терпіти своїх прихильників агресора тощо.

Але загалом, то, звичайно, свобода. Звичайно. Тому обов'язково треба ще більше брехати, ще сильніше залякувати, а то ж млинець все буде як в совку, коли вирвалися за залізну завісу і побачили, що ті, у яких теж по дві руки і дві ноги, які начебто такі ж, а ось дихають.

читайте такожЯк розлучений диктатор-отруйник збирається захищати "традиційні цінності"Ну і звалився цей титан. А тут не просто ж по дві руки і ноги, тут взагалі, як їх вчить їх президент, "рідні за кров'ю", і ось ця "рідня", вона дихає, вона живе, вона вибирає, а ти сиди задавлений, ні вийди ні пікни, і жри вже третій десяток років одного і того ж запліснявілого.

Це ж відразу люди зжеруть, цей контраст, який за останні кілька років став просто божевільним, став у рази опуклішим, ніж був раніше. Не можна їм таке.

Так, так, працюйте, працюйте. Пропаганда - єдиний спосіб збереження країни в її нинішньому вигляді, вся надія і вся опора лідера нації.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти