Росіянам важко знайти резерви для захисту Бєлгорода

25 травня 2023, 08:56
Резервом були, наприклад, Дзержинська, Кантемирівська, Таманська та інші дивізії. Всі вони перемелені в Україні.
Паніка в Бєлгороді
У Білгород прийшла війна / Колаж Главред, фото скріншот з відео

Росія здатна перекинути війська на Білгородщину, але у неї нема сил. Росіяни незрозуміло чого вчепилися у Бахмут і перемолотили там усі свої резерви. Вони постійно поповнювали свої війська 5-10 тисячами солдатів і всіх відправляли до Бахмуту. Вони прикривалися ПВК Вагнер, але вже і у Вагнері заявили, що не в змозі триматися далі і 25-го травня відходять з міста.

Віктор Ягун

Віктор Ягун-український військовий, цивільний активіст, генерал-майор запасу Служби безпеки України. У період з березня 2014-го по червень 2015-го року був заступником голови СБУ. Під проводом Ягуна добувалася і оприлюднювалася інформація про участь російських військ і роботу спецслужб у війні проти України на Донбасі. Учасник ООС на Донбасі.

Так, вони фактично взяли Бахмут, але цікаво інше. Вагнер, який є штурмовим підрозділом, якщо зможе це зробити під вогневим контролем наших збройних сил за містом, передасть позиції російській армії. І що вони робитимуть? Далі наступати вони не можуть, перебувати у місті, де нема де сховатися, неможливо. І здати Бахмут вони теж не можуть.

відео дня

Росіянам важко знайти резерви. Резервом були, наприклад, Дзержинська, Кантемирівська, Таманська та інші дивізії. Всі вони перемолоті в Україні. Номінально існують, але у них немає ані військової техніки, ані повного бойового складу.

Такі дивізії, внутрішні війська та Росгвардія виконують завдання щодо ліквідації надзвичайних вогнищ небезпеки в середині країни. Проте, ці сили залучені до охорони окупаційної території і займаються прикриттям тилів фронту, з якого всі тікають. Там і Росгвардія.

Де взяти резерви? Кадирівців відправити? Думаю, якщо кадирівці прийдуть в ті села, де люди розмовляють хоча й ламаною, але українською мовою, вони будуть щиро здивовані. І вони відноситимуться до "громадян РФ" так само, як вони відносилися до людей у Гостомелі, Бучі і Ірпені. Бо інакше для них "не можна".

Подивимося, як розгортатимуться події. Це дуже цікавий момент, про роль якого у історичних подіях, які розгортаються на російських територіях, ми дізнаємося з часом.

Віктор Ягун, спеціально для Главреда

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти