Росіянам на лівому березі Херсонщини залишається тільки терпіти

3 листопада 2022, 19:20оновлено 18 листопада 2022, 00:06
1328
Лівобережка після звільнення правобережжя буде для української артилерії як тир.
війна в Україні, ЗСУ, російські окупанти
Росіянам у найближчій перспективі на лівому березі Херсонщини залишається тільки терпіти / колаж фото Міноборони РФ, 10-та гірсько-штурмова бригада

Російські окупанти зараз з головою поринули в облаштування плацдарму в районі Олешок і не тільки. Фактично, весь лівий берег Херсонщини вони облаштовують лініями оборони.

Що ж... більш дурного заняття їм командування і придумати не могло.

Справа в тому, що як в липні я говорив, що знаходження окупантів на правому березі для них можна порівняти з суїцидальним становищем, аналогічно я кажу, що на лівому березі вони будуть в патовому становищі терпил.

відео дня

Адже лівобережка після звільнення правобережжя буде для української артилерії як тир. Найширші відкриті простори з розкиданими, або компактно розміщеними об'єктами окупантів.

Зрозуміло, окупанти готуються до того, що ЗСУ після звільнення Правобережжя почнуть форсувати Дніпро, але цього не буде. ЗСУ просто почнуть методичний відстріл окупантів більш високоточною і далекобійною артилерією.

Зрозуміло, росіяни можуть прибрати свої позиції на Лівому березі на більш безпечну відстань, але... але якщо вони це зроблять, ЗСУ і справді можуть форсувати Дніпро і блискавично розширити плацдарм на Лівобережжі.

Пат? Так, пат. Причому пат терпил.

Росіянам у найближчій перспективі на лівому березі Херсонщини нічого іншого не залишиться, окрім як сидіти і терпіти. І становище це для них безвихідне. Принаймні, до тих пір, поки не почнеться їх евакуація на ОТ Криму.
Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти