Росіяни встановили сумний рекорд

13 вересня 2024, 19:10
643
Ці показники зумовлені не тільки з активністю в зоні БД в Україні, а й із початком "контрнаступу" РОВ у Курській області.
Дрон, ВСУ
Війна в Україні / Колаж: Главред, скріншот, фото Генштаб ЗСУ

РОВ встановили рекорд застосування fpv-дронів...

За минулу добу РОВ застосували понад 700 fpv-дронів. Це абсолютний рекорд за весь час повномасштабного вторгнення в Україну.

Ці показники зумовлені не тільки активністю в зоні БД в Україні, а й початком "контрнаступу" РОВ у Курській області.

відео дня

Нагадаю, що з 1 вересня Китай ввів обмеження на експорт товарів подвійного призначення, зокрема - дронів. Своєю чергою, я зазначав, що росія, знаючи про введення цих обмежень, здійснювала закупівлі із "запасом", а тому могла себе забезпечити достатньою кількістю fpv-дронів, щоб протягом найближчих місяців не відчувати дефіциту.

Наскільки позитивно або навпаки - ніяк, вплинуть ці обмеження на застосування РОВ fpv-дронів, з певною впевненістю ми зможемо сказати тільки через якийсь час.

Хто такий Олександр Коваленко

Коваленко Олександр народився 15 грудня 1981 року в Одесі. Закінчив Одеську Академію зв'язку ім. Попова. З 2014 року бере активну участь у протидії агресії Росії проти України. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний опір". Провідний експерт Українського Центру дослідження проблем безпеки. Український політичний і економічний блогер під ніком "Злий одесит".

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти