Росіяни, ви громадяни Рейху тепер офіційно

7 вересня 2021, 08:36
Ваш Рейх визрів. Ваша країна займається етнічними зачистками. Ваше Гестапо садить киримли на сталінські терміни. За сталінськими ж надуманими звинуваченнями.
Наріман Джелялов
Наріман Джелялов / Facebook.com

У Сімферополі затриманого останнього члена Меджлісу, заступника його глави, Нарімана Джелялова. За фактом, на півострові він виконував функцію лідера кримських татар.

Була чергова облава, зачистка, каральна операція - називайте ці рейди, як хочете - всього карателями було взято сорок людей. Тридцять п'ять з них отримали адміністративні справи - "невиконання правил поведінки при надзвичайній ситуації або загрозі її виникнення". Ну, тобто, коли села киримли затоплювало - киримли ж за це були і затримані.

А п'ятьох заарештували у кримінальних справах.

відео дня

Що вони там пред'являють Джелялову, абсолютно не цікавить. Диверсію, зраду, співпрацю з японською розвідкою, спробу вбити Сталіна - вже без різниці. Термін йому світить від дванадцяти до п'ятнадцяти років.

читайте також"Треба було знайтися 20 військовим": Арестович пошкодував, що в 2014-му в Криму не стріляли

Держдеп вже опублікував заяву: "Ми закликаємо російську окупаційну владу негайно звільнити їх. Це останній з довгої низки політично мотивованих рейдів, затримань і каральних заходів проти Меджлісу. І проти його керівництва, яке піддалося репресіям через свій опір спробі Росії анексувати Крим".

Родичі затриманих прийшли з протестами до Гестапо Сімферополя - і там зачистили ще п'ятдесят чоловік.

Так от. Якщо раніше вони всі намагалися робити вигляд, що борються з тероризмом, і маскували свої рейди під зачистку "Хізб-уб-Тахрір", то з сьогоднішнього дня спокійно можна говорити про етнічні репресії.

Тобто, тут-то ми і так говорили, але тепер про це можна говорити на міжнародних платформах. Вже офіційно. Вже приховати репресії під боротьбу з тероризмом не вийде. І міжнародне співтовариство обов'язково це зробить. Як вже зробило США.

Так от. Росіяни. Запам'ятайте. З цього моменту ви всі - громадяни країни, яка займається етнічними чистками. Тепер офіційно.

читайте такожРезніков оцінив шанси силового повернення анексованого Криму

Ви можете скільки завгодно махати своїми йоржиками і ліхтариками, закривати очі, робити вигляд, що нічого не існує, ваша Люба Соболь, або Люся Штейн, або Ілля Яшин, або хто там у вас, я вже не розбираюся, можуть скільки завгодно нести свою маячню про те, що останнє закручування гайок відбувається тільки для того, щоб не пустити Люсю з Ілюшею в Держдуму - але за фактом ви тепер всі живете в країні, яка проводить етнічні зачистки.

Ви - громадяни Рейху. Тепер офіційно.

А ті з вас, хто ще й катається в Крим - так просто, без політики, чисто відпочити - ще й беруть участь у цьому.

І відмазатися вже не вийде. Окуляри відводити в сторону - час був такий, ми не знали, ми вірили партії - не вийде.

Все ви знаєте. Час такий. Час інтернету. Ваш Рейх визрів. Ваша країна займається етнічними зачистками. Ваше Гестапо садить киримли на сталінські терміни. За сталінськими ж звинуваченнями. Сталінськими методами. Джелялов сидів добу в клітці з мішком на голові.

Пам'ятайте про це кожен раз, коли будете в Ялті попивати свою масандру без політики.

Ліберальні ви мої.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти